Ennél olcsóbban aligha kapnál 5 csillagos skillel megáldott játékost

Ennél olcsóbban aligha kapnál 5 csillagos skillel megáldott játékost

Akik szeretnek üzletelni a FIFA18-ban, azoknak egy jó alkudozás legalább annyira izgalmas, mint megnyerni egy mérkőzést.

Nyilvánvaló, hogy tömérdek mennyiségű játékos szerepel a játékban, így mindenkiről mindent tudni szinte lehetetlenség. Előfordul, hogy egy-egy ismeretlenebb futballistát a többség figyelmen kívül hagy, pedig nagy potenciállal bírnak. Most egy újabb frenetikus labdarúgót ástak elő a semmiből. Edison Flores amellett, hogy olcsó, elég penge kis bronz lappal van megáldva. A dán bajnokságban szereplő Aalborg BK bal szélsője és a perui válogatott húzóembere is egyben.

Mitől olyan jó? Nos az első és legfontosabb infó róla az, hogy 5 csillagos skill move-okra képes. Aztán ott van a 4 csillagos gyengébbik lába, ami mellé 73-as cselezés jár. Egy bronz kártyához képest ez elég biztató. Nem olyan rég, mikor felfedezték őt az éles szeműek, még 250 coinért adták, azonban azóta egy kicsit megemelkedett az ára, jelenleg körülbelül egy ezresért vásárolható meg. Ettől függetlenül ez még mindig elég jó összeg érte, szinte bárki megengedheti magának, ha tenni szeretne vele egy próbát. Érdemes még mostanában elgondolkozni rajta, hiszen nem lehet tudni, meddig lesz ilyen alacsony az ára, ugyanis ha rákattannak a játékosok, akkor gyorsan felszökkenhet az értéke.

Szerintetek megéri az ezrest?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!