Így cseleznek a profik -Videó

Így cseleznek a profik -Videó

Legyen szó bármelyik játékosról, illik megnézni, hogy milyen cselekre képes, mert az idei kiadásban sokféleképpen át tudjuk verni az ellenfél védőit.

Ovvy több ízben segíti videóival a FIFA közösséget, most éppen a cselezés csínyját-bínyját igyekszik megmutatni az érdeklődőknek. Természetesen a legnagyobb sztárokkal nem okozhat gondot őrületbe kergetni az ellenfelet, ettől függetlenül sok olyan apró megmozdulás van, amelyet a begyakorlást követően szinten minden helyzetben használhatunk, nagyjából bárkivel.

Több példát is felhoz, hogy a támadásainkat miként tudjuk tökélyre fejleszteni, -hozzáteszem; bizonyos egyszerűnek tűnő mozdulatsorokra is rá kell érezni, aztán pedig le kell ülni tréningezni, de ha mindezt megtesszük, sokkal kreatívabbak és eredményesebbek lehetünk. Azt mondjuk azért ne várjuk, hogy egy bronz kártyás játékossal a saját ötösünktől elindulva begyalogolunk az ellenfél kapujába, de nem is ez a cél. Könnyebben feltörhetjük a védelmet és sokkal több opciónk lesz a támadásaink befejezéséhez, amihez jóval nehezebben tud majd a velünk szemben álló fél alkalmazkodni. Íme a cselgép videó:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!