Theorycrafting: Emerald Dream, Well of Eternity és Terokkar Forest

Theorycrafting: Emerald Dream, Well of Eternity és Terokkar Forest

Ysera és a druidák, Ilidan és a mágia forrása, a Draenei-ok és a démonok erdeje. Kicsit találgattunk az új kiegészítővel kapcsolatban.

Néhány nappal ezelőtt Ben Brode hivatalosan is bejelentette, hogy a tavaszi rotáció során a Mammut évét a Hollóé követi. A bejelentő videóban ezen kívül rengeteg érdekes infó szerepelt, például három kártya, az Ice Block, a Coldlight Oracle és a Molten Giant is a Hall of Fame-be kerül, változnak a napi Questek és összességében gyorsabban teljesíthetjük majd őket, a jutalom pedig több lesz, illetve végre valahára megkapjuk az új Druid hősportrét, Lunara személyében. A részletekről már beszámoltunk nektek korábban, ha lemaradtatok volna róluk, az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

Véget ért a várakozás -Jön a Holló Éve

Múlt héten elindult a visszaszámlálás, most pedig eljött amit vártunk. A mamutok ideje lejárt, itt a hollók ideje, indul a Year of the Raven.

A fent említett újdonságok mellett a Blizzard azt is megmutatta, hogy a Holló évében is három kiegészítő vár majd ránk, ráadásul közzé is tettek egy képet, ami rögtön felcsigázta a rajongókat és meg is indultak a találgatások, hogy ezek az Expansion-ök milyen témájúak lehetnek majd. 

Éppen ezért arra gondoltunk, hogy mi is leülünk kicsit ötletelni és megosztjuk veletek, hogy szerintünk mi lehet az áprilisban érkező következő kiegészítő témája. Az alábbi lista abszolút szubjektív és csupán találgatunk a közzétett grafika alapján. Nem is húznám tovább az időtöket, vágjunk is bele!

Emerald Dream


Amikor először megláttam 2018 kiegészítőit, az elsőről rögtön az Emerald Dream jutott az eszembe, ráadásul a tény, hogy a várva várt új Druid hőst, Lunara is úgy szerezhetjük majd meg, hogy 10 meccset lejátszunk az új kiegben, csak megerősíti az elméletet. A Smaragd Álmot eredetileg még a Titánok hozták létre Azeroth átalakítása közben és amolyan alkotóműhelyként szolgált számukra a folyamat során, ahol kísérleteztek az élet különböző formáival. Idővel oda küldték Yserát, hogy védelmezze a világot és közben ne vegye le a szemét Azeroth-ról sem, aki később szárnyai alá vette Cenariust, a Druidizmus első tanítóját. A terület érintetlensége miatt számtalan faj képviselteti magát, a sárkányoktól kezdve a bestiákon át egészen a dryadok-ig, amik rengeteg lehetőséget biztosítanak Ben Brode és csapata számára az új lapok elkészítéséhez. 

Well of Eternity és az ősök háborúja


Az eredeti Well of Eternity ugye megsemmisült az ősök háborúja során, azonban Ilidan Stormrage a hasadás bekövetkezése előtt néhány üvegcsényit megmentett a forrás vizéből és a Hyjal hegy tetején beleöntötte tartalmukat egy tóba, létrehozva ezzel a második Well of Eternity-t. Azeroth-on jelenleg ez számít a mágia legerősebb forrásának és az általa biztosított erőre számtalan teremtmény, mint például démonok, mágusok, illetve boszorkánymesterek áhítoznak. A Hearthstone bizonyítottan elég lazára veszi kapcsolatát a Warcraft Lore-ral, szóval simán kinézem belőlük, hogy az eredeti forrás köré húznak fel egy kiegészítőt, amiben olyan szereplők is saját kártyát kaphatnak mint Lady Vashj, Archimonde, vagy Xavius. 

Terokkar Forest


Talán ez az elmélet tűnik a legvadabbnak mind közül, azonban kicsit tovább gondolva, mi van ha a 2018-as kiegészítők szorosan kapcsolódnak majd egymáshoz? A második Expansion logójáról egyértelműen a Netherstorm és Tempest Keep ugrik be, ahonnan már csak egy ugrás és megérkezhetünk Terokar Forest-be, az ősi madárszerű arakkoa faj otthonába. A terület leginkább zöldes erdőkből áll, illetve itt található a kontinens legnagyobb városa, Shattrath City is, ahol számtalan faj képviselteti magát. Mindemellett Terokkar déli területein található az a csontok pusztasága és Auchindoun, más néven a holtak városa, ami egykori Draenei szent terület volt, most viszont démonok, void lények, etherealok, ogrék és számtalan szörnyű teremtmény népesíti be. 

Első körben ezekre a témákra gondoltunk, viszont mint mindig, most is kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre. Szerintetek Ben Brode és csapata mi köré húzza fel majd 2018 első kiegészítőjét? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!