Egy medvével verte el a tökutolsó a listavezetőt az NA LCS-ben

Egy medvével verte el a tökutolsó a listavezetőt az NA LCS-ben

Egészen tegnapig, Volibear volt a legrégebben látott hős a kompetitív mezőnyben.

Több okból is érdekes volt a szombat esti Golden Guardians - Echo Fox meccs az NA LCS-ben, és az már csak a hab a tortán, hogy a tabella végén kullogó GG egy elég sima meccsen győzte le a listavezető Huniékat. A mérkőzés igazi pikantériája egyértelműen a korábbi C9-os Contractz kezei közül előkerülő Volibear volt, a League of Legends lesajnált harcimedvéje 241 napja (!) nem jutott szerephez semmilyen kompetitív meccsen. Nemrég írtunk is róla, hogy 7%-ot ugrott a győzelmi rátája az elmúlt napokban, ezzel ismét állatok tartják rettegésben a dzsungelt:

Kirúgjuk a ház falát: ők a legerősebb hősök jelenleg a 8.4-ben?

Aioween | 18/03/02 17:14Még jövő hétig élvezhetjük a 8.4-et, utána már jön a következő patch. Addig is nézzük meg, kikkel a legérdemesebb játszani jelenleg a különböző ösvényeken! Rég jelentkeztünk már ilyen cikkel nektek, de most újfent megnézzük az aktuális patch, jelen esetben a 8.4-ben, hogy kik a legerősebb hősei a solo queue ranglétrának.

Volibear volt egyébként a legrégebben látott, hivatalos Riot versenyen játszott hős, utoljára tavaly júliusban, a Rift Rivals keretein belül egy orosz-török meccsen került elő. Azóta a kutya nem nyúlt hozzá, kivéve a Riotot, de a 7. szezonban csak minimális változtatásokat kapott (növeltek az alapsebzésén és az alappáncélján pl.). Az igazi változás a friss, 8.4-es patch-csel jött, amivel ledolgoztak kicsit a hátrányából. Voli legnagyobb baja a gyenge engage, egész egyszerűen túl lassú és túl kevés a CC-je ahhoz, hogy meg tudjon lepni valakit, szemben egy Zac ugrással, vagy egy Sejuani ultival. Most ezen is változtatott a Riot, ráadásul az E-je kapott egy Airborne/Knockback effectet, az új CC-vel pedig már sokkal hatékonyabb tud lenni a gankelés, ezt láthattuk a GGS meccsén is:

Persze a chat is teljesen megőrült Volibeartől, egy emberként álltak be a GGS mögé:

Volibear ezzel kiállt a kompetitív mezőnyben legrégebben látott hősök sorából, úgy tűnik, a frissítés megtette a maga hatását. Kíváncsian várjuk, hogy ez a patch visszahozza-e majd őt a versenymetába! Az NA LCS-ben ezzen négyes holtverseny van az utolsó helyen, a tabellát pedig a vereség ellenére továbbra is az EF vezeti, megelőzve a C9-t és a Clutch Gaminget.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.