Bármit csinálsz a Far Cry 5-ben, a Corsair billentyűzeted világítása alkalmazkodni fog hozzá

Bármit csinálsz a Far Cry 5-ben, a Corsair billentyűzeted világítása alkalmazkodni fog hozzá

Sőt, egyes Corsair termékek mellé megkapod a teljes játékot is!

Nyakunkon a Far Cry széria legújabb részének megjelenése. Aki még nem halott róla: a játéknak a fő sztorivonala egy amerikai kisvárosban fog játszódni, ahol a főellenség egy szekta önjelölt prófétája lesz. Az előzetesekből kiderült, hogy a legfőbb ellenségünk hasonlóan elvetemült figura lesz, mint az előző részekben. A Far Cry 5-ről korábban már írtunk egy részletesebb bemutatót, amit a lenti képre kattintva tudtok elolvasni.

Kellemesen elmebeteg játéknak ígérkezik a Far Cry 5

Uacute;gy néz ki, hogy az Ubisoft szériája végre magára talál.

A játékélményt a Corsair is szeretné emelni, így bejelentette, hogy készítenek egy szoftvert, ami a gyártó perifériáinak (billentyűzet, gépház, egér, fejhallgató) világítását szabályozza. Persze nem véletlenszerűen, hanem az aktuális játékmenetnek megfelelően. Az ígéretek szerint összesen 35 különböző mód lesz. Akár harcolunk, vagy csak épp barangolunk, szinte az összes körülöttünk lévő Corsair termék alkalmazkodni fog. Jól hangzik, nem?

"Akár felfedezel, akár téged vesznek észre vagy éppen az életedért küzdesz, esetleg horgászol, a világban barangolsz, a Corsair perifériáid alkalmazkodni fognak." - állítja a Corsair.

Emellett egy akcióval is kedveskedik a gyártó: ha a hivatalos webshopjukból rendelsz perifériákat, legalább 150 dollár értékben (kb. 38.500 Ft), akkor a Far Cry 5 teljes verzióját is megkapod. Az akció március 23-án kezdődik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kép: PCGamer

Kövess Minket!