Megérkezett az IEM Katowice infografikája

Megérkezett az IEM Katowice infografikája

Elég sok érdekes információt tartalmaz.

G2 és az ESP.bet jóvoltából most is megérkezett a szokásos infografika az érintett eseményről. A mostani verseny nem más, mint az IEM Katowice, amit február 27 és március 4-e között rendeztek meg. Ahogyan azt már biztosan mindenki tudja,fnatic hosszú idő után újra győzni tudott, egy maratoni fináléban múlta felül a FaZe csapatát. 

Ez történt az elmúlt két évben a fnatic utolsó lan győzelme óta

Wolfi | 18/03/05 13:58Szinte napra pontosan két éve 2016.03.05-én nyerte meg utolsó lanját a fnatic, ahol az LG-t verték 3-0-ra. Ebből az apropóból utánajártunk, hogy mi is történt a CS:GO világában az elmúlt két évben. A fnatic szinte egyeduralkodó volt, 2014 és 2015 között mindent megnyertek, amit egy csapat megnyerhetett.

A kép első felében a helyezéseket, valamint azt láthatjuk, hogy a csapatok miként szerepeltek a csoportkörben és a rájátszásban. Ezt követően kiderül, hogy összesen 63 pályát játszottak a verseny során, ebből Inferno-t a legtöbbször (számszerint tizenhétszer), míg legkevesebbszer Nuke-on (összesen kétszer) játszottak. A legkiegyenlítettebb pályának Inferno tűnik, míg a legnagyobb különbség a CT és T oldal között, Trainen volt. Nuke-ot azért nem vesszük számításba, mert túl kevésszer került elő. A torna folyamán összesen 15  ACE-t láttunk, flusha és NiKo holtversenyben lettek az aranyérmesek. A svéd csak a döntőben hozott össze három öt gyilkosságos kört, míg a FaZe sztárja a C9 ellen kétszér és a North ellen ölt meg öt embert. Clutch-okban három bajnokot is avathatunk, GuardiaN, NiKo és JW is nyolc 1vX szitációt tudott megnyerni. A legjobb átlaggal flusha rendelkezett, pontosan 1,32-vel zárta a tornát. Mögötte éppen lemaradt NiKo 1,31-el. A legtöbb fejlövést NiKo osztotta ki, összesen 168 esetben talált. Az AWP király továbbra is maradt GuardiaN, ő 195 embert ölt meg a távcsöves puskával. 

Természetesen most is osztottak különdíjakat a grafika készítői. A döntő embere GuardiaN lett a hihetetlen 1v5 játékaiért. A torna túlélője címet KRIMZ asztala kapta. Az IEM Katowice "OH"-ja pedig HenryG lett a sok "ooooooooooooooh"-ért, amit a verseny folyamán mondott.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!