Hirdetés

Tényleg ezek lennének a Hearthstone történetének legrosszabb lapjai?

Visszanézve az elmúlt közel négy évre, vannak jelöltek bőven. 

Hirdetés

Az elmúlt közel négy év során a Blizzard közel 1500 kártyát készített a Hearthstone-hoz, amik közül voltak nagyon jól sikerült és igencsak borzalmas példányok is. Mostani cikkünkben utóbbiakkal szeretnénk foglalkozni és bemutatni nektek, hogy a játékosbázis szerint mely lapok számítanak a legrosszabbnak a játékban. Nem is nagyon húznám tovább az időtöket, vágjunk is bele!

Acidmaw


Első ránézésre a kártyában még lett is volna potenciál mondjuk egy Unleash the Hounds kombóval, azonban a mana költsége túl magas a 4/2 stat pedig nagyon kevés és könnyű célponttá teszi az árához képest. Ezen felül az aktív képessége sem nyújt semmi olyat, amit más lapokkal ne tudnánk akár olcsóbban is megcsinálni. 

Angry Chicken


Ez a lap konkrétan egy mém lett az elmúlt évek során és kevés haszontalanabb konstrukció van a játékban. Néhányan persze mondhatjátok, hogy a +5 Enrage és hogy Beast, még hasznos is lehet egyes paklikban, azonban ennek elég kicsi az esélye. Persze ha előjön a Zombeastben az már érdekes.

Warsong Commander


Eredeti formájában a kártya minden további minionunknak Charge-ot adott, amit később lenerfeltek és már csak a 3 támadó érték alattiaknak biztosította ezt, azonban a Grim Patronok végtelen armadája miatt a stúdió kénytelen volt ismét változtatni, a ma is ismeretes közel haszontalan formájára. 

The Boogeymonster


Röviden tömören ez a "szegény ember" Gruulja. Kicsit bővebben kifejtve az a probléma vele, hogy magas árához képest ölni is kell vele a statok növekedéséhez, míg Gruul-nál csak le kell telnie egy körnek és máris nagyobbra hízik a szörnyecskénk. 

Majordomo Executus


A 9 mana 9/7 még egész szolid statnak számítana, azonban ha az ellenfelünknek sikerül elpusztítania, akkor a hősünket lecseréli a csupán 8 életpontos Ragnaros-ra, ami szinte a biztos halált jelenti. Egyes paklik persze próbálkoztak vele az elmúlt évek során, például ott volt a Quest Priest, azonban a lap használata továbbra is nagyon kockázatos. 

Crused Blade


Amíg használjuk, kétszer akkora sebzést kapunk be az ellenféltől mint normál esetben, ami mindenné teszi a kártyát, csak nem egy jó lappá. Röviden tömören csak szépen be kell törni még Wild-ban is és elfelejteni az emlékét is. Pedig a statjai iszonyatosan jók.

Flame Leviathan


7 mana 7/7, ami egyáltalán nem számít jónak, ráadásul ha felhúzzuk, még két sebzést is okoz a páston lévő lapoknak és a két szembeálló félnek is egyaránt. Board Clear-nek tehát nem jó, drága, továbbá csak a helyet foglalná bármilyen pakliban. 

Millhouse Manastorm


A Blizzard jó ötletnek gondolta, ha egy 2 manába kerülő 4/4 lényért csupán annyit kellene feláldoznunk, hogy ez ellenfél spelljei 0-ba kerülnek. Nos ez sem a múltban, sem pedig most nem éppen egy hasznos taktika, mert ha az ellenfél kezében mondjuk ott van egy Ultimate Infestation, akkor máris csúnya nagy bajban vagyunk és még sorolhatnánk itt a varázslatokat napestig. 

Charge


Eredeti formájában ez a kártya még olyan Charge-ot adott, amivel az ellenfél arcára is rámehettünk, azonban az elégedetlenkedő játékosok miatt ezen a lapon is kénytelen volt nerfelni a Blizzard. Manapság már semmi haszna nincs így, ugyanis az 1 manába kerülő direkt minion trade-től sokkal jobb leszedést biztosító spellek is vannak a játékban, amikkel nem veszítünk mondjuk el egy saját lényt sem. 

Magma Rager


A kártya bizonyítottan is a Hearthstone történetének legrosszabb darabjának számított, azonban 2016-ban az öreg Ben Brode elárulta, hogy időközben új király került fel erre a kellemetlen trónra, azonban a kártya kilétét azóta sem osztotta meg. Ennek köszönhetően a Magma Rager maradt a legrosszabbnak számító lap a közösség szemében, köszönhetően borzalmasan elosztott statjainak. 

Ez lett volna tehát a mi Top10-es listánk, de kíváncsiak vagyunk rá, hogy ti egyetértetek-e velünk. Ha mégsem, szerintetek melyik kártyának lenne inkább helye a listában? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?