Ötből egy meccset sikerült megnyernie a foghíjas GA-nek

Ötből egy meccset sikerült megnyernie a foghíjas GA-nek

A Zero-t nélkülöző GameAgents a CSGOfast.com cup-on vett részt tegnap este.

Tegnap este Gabiék a CSGOFAST.com Cup 3-n játszottak, ahol egy igazi maratoni BO1 sorozatot tartottak, összesen öt gárdával csaptak össze, ami nem igazán indult jól és a későbbiekben is csak egy meccset sikerült megnyerni. Ellenben a versenyen nem volt ott Zero, akit ezúttal a dán ReX pótolt.

GA vs. Red Reserve

Mirage

Egyből egy komoly ellenféllel kellett kezdeniük Mirage-on koloRRRéknak, ugyanis a FREDDyFROG és Relaxa ikerpárral fémjelzett svéd gárdával csaptak össze. A pisztolykört sikerült elhozni, a meccs legelején pedig még pariban is voltak, de Relaxa-ék gyorsan felőrölték őket, hiszen T-ben 10-5-re, míg CT-ben 6-0-ra nyertek, ezzel a végeredmény 16-5 a svédek javára.

GA vs. Epsilon

Cache

Ezután azzal az Epsilonnal csaptak össze, akikkel az elmúlt időszakban többször is játszottak, de ez volt az eddigi legegyértelműbb. Az angol tehetség, smooya esélyt sem adott Gabiéknak, majdnem 3-as ratinggel zárta a pályát 36-8-as K/D-vel. A végeredmény 16-4 lett.

GA vs. ALTERNATE aTTaX

Train

Ezután a német gárdával csaptak össze Trainen, ahol CT-ben kezdtek koloRRR-ék és könnyedén be is húzták az első játékrészt 10-5-re. Ezután egy picit szenvedős volt a végjáték terror oldalon, de végül csak sikerült lezárni a meccset, főleg ReX teljesítményének köszönhetően 16-13-ra megnyerték a találkozót.

GA vs. LimitLess

Cobblestone

A következő mérkőzésük a francia LimitLess-szel volt Cobblestone-on. Nem kezdett túl jól a GA T-ben, összesen négy kört tudtak lehozni az első félidőben. A második játékrész már kicsit jobban ment, de ez még így is egy picit karcsú volt, a végeredmény 16-10.

GA vs. Valiance

Inferno

A két gárda ezúttal Infernon csapott össze, ahol CT-ben kezdtek Gabiék, de sajnos 9-6-os állással fordultak a felek a Valiance javára, ami után 7-7-es döntetlent tudott kihozni csak a GA, így ezt a meccset sem sikerült megnyerniük, a végeredmény 16-13.

Ezzel ebből a versenyből ki is estek, de egy újabb kupán javíthatnak ma, ahol este 9-kor nem egy akármilyen gárdával csapnak össze, ugyanis a Majort megjáró Quantum Bellator Fire lesz az ellenfél. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan tudnak helytállni az oroszok ellen a ForceDrop.net kupán.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!