A kínai játékosok új játékba épülő appot kaptak -Jöhet a hivatalos Replay funkció

A kínai játékosok új játékba épülő appot kaptak -Jöhet a hivatalos Replay funkció

Már az amerikai szerverre is ki akarták adni, de egyelőre még csak a kínaiak kapták meg. Jön a hivatalos Blizzard "Hearthstone Official Companion App", először csak PC-re.

Ha lehet hinni a híreknek, akkor a Blizzard már egy ideje tesztel egy olyan játékba épülő applikációt, ami felveszi a játékainkat, amit később visszanézhetünk vagy akár a barátainknak is elküldhetünk. A hírek pedig igaznak bizonyultak, hiszen az app már aktív pár órája és eddig minden működik az ázsiai országban, de lássuk mi is van benne pontosan. Kezdésnek a főmenüben fogad minket egy könyvnek vagy ajándékcsomagnak kinéző valami, amire kattintva már el is érhetjük a visszajátszásokat.

Ha a kis modul benn van, akkor az automatikusan felveszi és tárolja a lejátszott meccseinket, ha minden igaz, akkor most nagyjából 200 fér el benne. Persze a fejlesztők kis utalásokat is elrejtettek, hiszen a gomb felirata lefordítva Antonidas mondását idézi: "You require my assistance!".

Persze visszanézéskor nemcsak lefut a meccs, bárminemű interakció nélkül, vannak tekerő gombok is.

Kezdetnek meg lehet állítani a dolgokat, az előre vagy hátra ugrást pedig specifikus körökhöz kötötték, azaz ha én csak a 16. kört akarom megnézni akkor megtehetem. Ezen kívül az egész nagyon részletes, hiszen még azt is felveszi a rendszer, hogy mire mentünk az egerünkkel, sőt azt is megmutatja, hogy az ellenfél milyen kártyákra húzta a kurzort.

Persze itt nem áll meg a dolog, a felvett meccseket meg is lehet osztani, hiszen mit érne a világ, ha nem lenne lehetőség átdobni valakinek, hogy milyen jók vagyunk.

Ehhez csak el kell küldenünk a visszajátszás egyedi ID-jét annak, akinek akarjuk és az már nézheti is mit csináltunk. Persze a visszanézéshez kell az app, tehát csak az tudja használni, aki ugyanúgy letöltötte, mint mi.

Ezen kívül van beépített Decktracker és pakliajánló is, ami megmondja pontosan, hogy egy-egy népszerű deckhez hány lap hiányzik a gyűjteményünkből, illetve azt is, hogy mennyi dustba kerülne azokat lecraftolni. Ezen kívül itt van még pár képernyőkép arról, hogy mi van még az appban.

Pakli leírás

Replay lista

Mások által küldött paklik leírása

Egyelőre sajnos arról nem szól a fáma, hogy az EU szerverekre mik kerül optimalizálásra az app, de abban az esetben, ha tényleg hivatalos Blizzard által jóváhagyott programot kapunk, az nem lesz semmi. Visszanézhetjük mit csináltunk jól és mit csináltunk rosszul és ebből nagyon sokat tanulhatunk. Remélem minél előbb megkapjuk, mert amint megvan, én már töltöm is le.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!