Igazak voltak a hírek; érkezik Pizzafutár Sivir és Birdio, most már videóval is!

Igazak voltak a hírek; érkezik Pizzafutár Sivir és Birdio, most már videóval is!

Tegnap még csak a PBE fájlai között találtak egy ezekre a skinekre utaló képet, viszont közben már a Riot Games is megerősítette, hogy bizony tényleg ezek a hőskinézetek érkeznek hamarosan a játékba.

Eddig még csak artworkök tulajdonában voltunk, viszont azóta a Riot már hivatalosan is megjelentette ezket a kinézeteket és a spotlight videóik is megérkeztek. A találgatások jók voltak, ugyanis tényleg Pizzafutár Sivir, Birdio és Hextech Alistar érkezik. Természetesen a Riot hagyományokhoz ragaszkodva a skincsaládhoz egy wardskint is kapunk majd.

Pizzafutár Sivirt és csirke Galio skineket teaseltek, újabb URF a láthatáron?

Aioween | 18/03/07 14:33 Egyelőre még csak egy artworköt lehet látni a PBE tartalmak között, amit kibányásztak a játékból, de a tematikából kiindulva, akár egy újabb URF esemény is lehet, hiszen közeleg április elseje! A naptár szerint már itt a tavasz, de talán nemsokára ezt az időjárásban is érezni fogjuk.

A Riot designer munkatársaira most sem lehet egy szavunk sem, egészen kreatív hőskinézeteket dobtak össze nekünk. Közeledik az április, így a Riot sem maradhat ki a tréfás időszakból és talán ennek apropójából kapjuk ezeket a nem mindennapi kinézeteket. Nem is húznám tovább a szót, nézzük is meg, hogy mikről van szó:

Pizza Delivery Sivir 

Egy tipikus pizzafutárt ábrázol ez a kinézet és teljesen illik Sivir karakteréhez. Természetesen boomerángját egy óriási pizzával helyettesíti és ehhez még egy pizzafutárokra jellemző piros sapkát, valamint kis szállító robogót is kapott.

Birdio

Talán az egyik legérdekesebb skin lesz a játékban. Galiora egész egyszerűen ráhúztak egy csirkejelmezt, ami azért valljuk be, rettenetesen jól áll neki. Még külön csirketáncot is kapott és a recall animációjában pedig vígan sütögeti a csirkecombokat. Q képességével két nagy csirkecombbal teli vödröt lök ellenfele felé.

Hextech Alistar

Egy újabb Hextech skint is kapunk, viszont arról eddig nincs információ, hogy ezt is csak drágakövekből szerezhetjük-e meg, mint a Hextech Annie-t. Mindenesetre elképesztően jól néz ki ez a kinézet is, tényleg kitettek magukért a Riot munkatársai. 

A csirkés skincsaládból kimaradhatatlan volt egy csirke ward skin is, így a Riot nem habozott, ezt is elkészítette nekünk és természetesen ez is egészen elképesztőre sikeredett.

A Riot mostanában kreatívnál kreatívabb ötletekkel áll elő, amivel még színesebbé szeretnék tenni a játékot.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.