Star Guardian, Pool Party és Project témájú minijátékokat fog fejleszteni a Riot a szavazataink alapján!

Star Guardian, Pool Party és Project témájú minijátékokat fog fejleszteni a Riot a szavazataink alapján!

A Riot szavazást írt ki, hogy milyen témában szülessenek minigame-ek, végül három nagy csoportot szavaztak meg a játékosok és a munka már március 14-én el is kezdődik. 

Aki esetleg nem tudná miről van szó, ha láttátok a Social Network/Közösségi háló című filmet, volt benne egy jelenet, ahol a Facebook dolgozói programozó versenyen vettek részt és tűzfalakat törtek át. A Jam Packed ugyan nem a hackelésről szól, de itt is hasonlóan versenyeznek a fejlesztők egymással.

One for All csodák, avagy olyan hősök akikkel te sem találkoznál szívesen

Minden váltakozó játékmód tartalmaz olyan hősöket, akikkel nem szívesen találkozik az ember.

A feladat itt ezúttal az lesz, hogy 48 órán belül le kell fejleszteniük egy minijátékot. Ehhez hasonlót amúgy már láttunk, hiszen egy Blitzcrankes minijáték korábban, ahol porokat kapkodtunk el.

Play Blitzcrank's Poro Roundup!

Blitzcrank must save his fluffy poro friends from Baron Nashor's belly in the new Arcade mini-game Blitzcrank's Poro Roundup. Why? Well, because robots have hearts too... or maybe their programming is just telling them that they do.Play Now! Downloads:iOS --> http://bit.ly/BPR-iosAndroid

Szintén hasonló játék volt, amikor Cho'Gath-tal kellett megenni a világot.

Ehhez hasonló dolgokra gondoljunk ezúttal is, ám a témát a játékosok, vagyis mi szavazhattuk meg, íme a szavazás eredménye.

Ezek alapján tehát Star Guardian, Pool Party és Project témájú minijátékokat kell majd megalkotni a fejlesztőknek. Ha ezek elkészültek, természetesen mi magunk is kipróbálhatjuk majd őket, de addig is, követni lehet ezeknek a fejlesztését, ugyanis a Riot Games mind Instagramon, mind Twitteren folyamatosan közölni fogja a fejleményeket és akár már előre kiválaszthatjuk, hogy melyik lesz a kedvencünk. 

Sietni kell a fejlesztőknek, hiszen ahogy már írtam, mindössze 48 órájuk lesz az egészre, vagyis ez idő alatt ki kell találni a pontos tematikát, a játék alapkoncepcióját, a motort leprogramozni, megrajzolni a grafikát és az animációkat, valamint hanggal ellátni, no meg a végén nem árt némi hibakeresés sem, hogy ne bugokkal teli legyen az alkotás.

Titeket melyik téma hoz leginkább lázba a három közül?

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.