Szavazás: Melyik hős régi változatát látnánk újra szívesen?

Szavazás: Melyik hős régi változatát látnánk újra szívesen?

A Riot Games több kaszt frissítést is végrehajtott, ám azok egy részét most sorra csinálják vissza, elég csak Rengarra vagy épp LeBlanc-ra gondolni.

140 hőst nem könnyű rendben tartani, a folyamatos meta és környezeti változásokkal egyre nehezebben veszik fel a versenyt a fejlesztők, így egyre többször van olyan, hogy egy hőshöz hosszabb ideig nem nyúlnak hozzá, hanem majd egyszer (vagy többször, ugye Ryze? :)) nagyobb rework-öt kap, hogy passzoljon az aktuális játékképbe. Persze olyan is van, hogy valakiből a régi verziót hozzák vissza, láttuk már ezt Kog'Maw-ra, illetve a héten belengették LeBlanc visszaállítását is:

A Riot megunta az "új" LeBlancot, hamarosan visszatérhet a régi

Aioween | 18/03/08 12:25Sokáig kalapálták szegényt már az assassin rework óta, amit még 2016-ban kapott, de csak nem sikerült rendbe hozni. Végül úgy döntött a Riot, hogy inkább visszahozza a régit. Nem teketóriázik tovább a Riot Games. Számos próbálkozás volt már LeBlanc kiegyensúlyozására a 2016-os reworkje óta, de nem igazán sikerült olyan állapotba hozni, ami mindkét oldalnak megfelel.

Az elképzelés persze tökéletesen érthető, változik a játék és a környezet, új rúnákat, hősöket, tárgyakat kapunk, változnak az erőviszonyok és egyesek egyszerűen lemaradnak idővel, hiába voltak egykoron a legerősebb karakterek között. Ez sok hőssel megeshet, megalkotásukkor ugyanis nem lehet előre felkészülni minden eshetőségre, hiszen a fejlesztők sem tudják, milyen hősöket fognak alkotni a közeljövőben, maximum az utána következő párat. 

Bizonyos esetekben ez szembetűnőbb, mint másoknál, elég csak Yorickra, vagy épp Urgotra gondolni, akikkel a rework-jük előtt a kutya sem játszott. Igaz, Yorick esetében ez azóta sem sokat változott, jelenleg 1,16%-os a választási aránya, míg Galio 2,88%-on csücsül, de utóbbi a profik között nagyon sokat látjuk. A legtöbb esetben egyébként a rework-ök valóban javítanak a hős általános hasznosságán, mégis, akadnak olyan részei, amiket biztosan hiányolni fognak a veteránok az új verzióból. 

Kíváncsiak vagyunk, nektek ki hiányzik a leginkább. Nem soroltunk fel mindenkit, mert nagyon sok karakert dolgoztak újjá az évek során, inkább próbáltuk kiszedni azokat, akik igazán fontosak voltak, vagy nagyobb változáson estek át. És csak hogy elöntsön titeket is a retro feeling:

A régi Galio

A jóféle full crit Gangplank

A Q Q Q Q Q pentakill Full AP Master Yi

Az idegesítő Full AP Warwick

A jó öreg Faceroll Katarina

Természetesen az eredményekről majd kimutatás is lesz hamarosan! 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!