Alluval a fedélzetén tért vissza az ENCE!

Alluval a fedélzetén tért vissza az ENCE!

Aleksi "allu" Jalli két éves szerződést írt alá a finn szervezettel.

Közel fél éves kihagyás után visszatér az ENCE a Counter-Strike-hoz és egy komoly stratégiai partner mellett bejelentették, hogy a skandináv ország kiválósága, Aleksi "allu" Jalli is csatlakozik hozzájuk, ráadásul nem is csekély időre.

Két évre írt alá a szervezethez, melyet korábban a FaZe kedvéért hagyott ott 2016 nyarán. Bár sikeres volt az európai mixben, tavaly a krakkói Major után lecserélték és az OpTic-ban folytatta. Fél év után a csapatot végül elengedte a szervezet és allu hoppon maradt, az elmúlt egy hónapban úgy tűnt, senki sem tart rá igényt. A mai nappal ez megváltozott, ugyanis az ENCE a jövőben szeretne köré építeni egy feltörekvő finnekből álló felállást, de egyelőre nem tudni, hogy kiket láthatunk majd mellette. A projektről allu a következő nyilatkozatot tette:

"Úgy döntöttem hazatérek, és alig várom, hogy Finnországot és az ENCE-et képviseljem. Összeraktunk egy gárdát a hazám legígéretesebb és legtehetségesebb játékosaiból, és remélem megtudjuk mutatni a világnak, hogy az országunkban minden megvan ahhoz, hogy a top [Counter-Strike] nemzetek közé kerüljünk."

Az ENCE továbbá bejelentett egy fontos stratégiai együttműködést is egy finn jégkorongcsapattal, a Lahden Pelicans-szal. A tervek szerint ez nem csak marketing, de versenyek szervezése is cél. A Pelicans ügyvezető-igazgatója elmondta, hogy "az e-sport egy gyorsan növekedő iparág" és "sok példa van előttünk, nagy sportcsapatok, akik szintén jelen vannak az e-sportban". Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!