Hirdetés

Mire jó a Duskblade of Draktharr? Például egy csinos Rengar outplay-re -Videó

Sokan alábecsülik a wardtakarítás lehetőségét, pedig hasznos dolog. Főleg, ha konkrétan hülyét csinálunk ezzel az ellenfélből egy Rengarral.

Hirdetés

Azért szeretjük a League of Legends-et, mert végtelen mennyiségű outplay lehetőség van benne. Egyes karaktereknél ez egyértelműbb és láthatóbb, másoknál egy kicsit kreatívabbnak kell lenni. Előbbi kategóriába tartozik például LeBlanc, vagy éppen Zed, meg úgy számos másik orvgyilkos is.

HP rekordot akartak dönteni Sionnal, de a játék idő előtt kifagyott

Aioween | 18/03/12 16:23 Kilépni a játék megszokott kereteiből nem túl gyakori jelenség és rendszerint külön erőfeszítések, no meg 10 elkötelezett jó barát szükségeltetik hozzá. Ez esetben egy közösségi tag, Caenen és csapata 430 ezer HP-t szedett össze Sionra, ám nagyjából 7 óra után a játék összeomlott.

Rengar esetében leginkább az a nagy "outplay", hogy pislogni sincs időnk és máris halottak vagyunk egy ultija után. Ezúttal azonban a most látható rengar egy kicsit kreatívabb volt. 1 v 2-es szituációban találta magát az alsó ösvényen Shennel, illetve Fizzel szemben, miután Shen ultival sietett Fizz megmentésére. A dolog ott kezdődik, hogy az Edge of Nighttal levédte a Fizz ultit, majd ezt követően harcba bocsájtkozott. Az alsó két bokrot kihasználva ugrált hol Shenre, hol pedig Fizzre. 

A sorsukat ott pecsételte meg a páros, hogy lerakott egy wardot az alsó bokorba. Ezzel azonnal aktiválódott a Draktharr passzív része, amivel látja és kikapcsolja a wardokat. Ez, hasonlóan az Oracle Alterationhöz, 10 másodpercig marad aktív. Ezzel azonnal lett egy másik fix célpontja, amire kereken háromszor tudott átugrani, ellenfelei pedig csak próbálták lekövetni az eseményeket. Fizz túl bátor volt és nem tartotta tiszteletben Rengar sebzését. A végén Shen még a menekülést elrontotta, hiszen túl közel ment a folyóban lévő bokorhoz, így követhette őt le Rengar.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?