Hirdetés

Így képzeli el a Hearthstone Gilneas boszorkány erdejét

A WoW ban megismert királyság hangulatát szerintünk tökéletesen teremtette újra a stúdió. 

Hirdetés

Tegnap éjjel véget értek a találgatások és a Blizzard hivatalosan is bejelentette, hogy 2018 első Hearthstone kiegészítője a The Witchwood lesz. A fejlesztők mindezt ráadásul egy nagyon hangulatos videóban közölték, továbbá megmutattak nekünk néhány új kártyát és két új mechanikát is. Ha lemaradtatok volna a részletekről; -az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Vége a keresésnek -A Witchwood az új Hearthstone kiegészítő

Megvan Brode, Thompson és Kosak. Végre megtalálták azt, amit kerestek: 2018 első kiegészítője a Witchwood lesz. Új mechanikák, kibővül Dungeon Run és a preorder pakk is nagyobb lett.

No de mit is tudunk a kiegészítő hátteréről és alap témájáról? Nos a Blizzard úgy határozott, hogy ezúttal Gilneas-ba, az egykori emberi királyságba kalauzolnak el minket. A város Eastern Kingdoms-ban található egy félszigeten, délre a Silverpine Forest-től és a második háborúban együtt harcoltak a szövetséggel a horda ellen, azonban királyuk, Genn Greymane úgy határozott, hogy túl nagy áldozatokkal jár a háború és felemelve a Greymane falat az elzárkózás mellett döntött. A terület azonban ismét a középpontba került a WoW:Cataclysm kiegészítő során, ugyanis az akkori Warchief, Garrosh Hellscream parancsba adta Sylvanas Windrunner-nek, hogy foglalja el a félszigetet, mivel szeretett volna Lordaeron déli részén is egy kikötőt. A Banshee Queen engedelmeskedett a parancsnak és az élőholt seregek meg is indultak délre, azonban a hatalmas falon kezdetben nem tudtak átjutni és csak annak köszönhetően sikerült benyomulniuk a területre, hogy a Prime Alfa és a Wolf Cult elterjesztette a Worgen átkot, ami félig ember félig bestia szörnyetegekké változtatta a lakosságot. 

Gilneas-nak és Greymane királynak tehát két frontos háborút kellett vívnia és az sem segített a helyzeten, hogy ő is megfertőződött a kórral, szerencsére azonban az éjelfek segítségével az átváltozott lakosságot ha részlegesen is, de sikerült meggyógyítani, aminek következménye képen a királyság ismét csatlakozott az Alliance-hez és visszaverték az élőholtakat egészen a fal kapujáig. A háború azonban hatalmas áldozatokkal járt és az egykor virágzó város teljesen kihalt, a lakosság nagy része pedig már korábban Darnassusba menekült. A terület azóta nagyrészt elhagyatott és tele van vad Worgenekkel, élőholtakkal és mesébe illő szörnyetegekkel, a kísérteties hangulathoz pedig hozzájárul a rendkívül esős és ködös időjárás is. Ennyi lett volna tehát Gilneas rövid története, most pedig következzen, hogy a Blizzard milyen stílusban ültette át mindezt a Hearthstone-ba. 

Első körben nézzük meg, hogy a stúdió milyen új pásttal kápráztat el minket majd a kiegészítő során. 
Ez után pedig szeretnénk néhány HD felbontású háttérképet a figyelmetekbe ajánlani. Természetesen itt van néhány mobil háttér is, ha szeretnétek a telefonotoknak is Witchwood hangulatot adni. 

Nektek hogy tetszik eddig a kiegészítő hangulata?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?