Hirdetés

Ezeket a csukákat biztos elkapkodnák a CS:GO rajongók

Ezek a skinek nem csak a fegyvereken, de a cipőkön is elképesztően jól mutatnak.

Hirdetés

A CS:GO világában sokakat megfogtak a skinek és jó pár póló, egérpad vagy hasonló tárgyak születtek belőlük, főleg a Hyperbeast kollekcióból. A CS:GO közösségi skinjeire tényleg nem lehet panaszunk, hiszen szívüket-lelküket beleteszik a művészek és komoly munkaórákat ölnek bele, hogy alkossanak. Chris Le is egy ilyen művész, aki eddig legfőképpen csak fegyver skineket készített, de az elmúlt időszakban pár Jordan és Yeezy cipőre is rávarázsolta ezeket a kinézeteket, ezek pedig zseniálisak lettek.

Az első cipő egy Air Jordan 1, amire a Point Dissaray skin került rá, ami tökéletesen kiemeli a lábbeli mindegyik tulajdonságát.A második egy NMD XR1, amire a Primal Sabre skin került rá, erről meg nem mondaná az ember, hogy egy CS:GO skin alapján készült, hiszen simán egy cipőboltban is szembejöhet velünk egy hasonló surranó.Személyes kedvencem ez az Adidas Yeezy Boost 350, amire a CZ Red Astor skinje került rá, bevallom ezt gondolkodás nélkül megvenném, ha meglátnám valahol.

Emellett, mint említettem különböző skineket is készít, amik mellett ugyancsak nem mehetünk el, hiszen lenyűgözőek.Ez az AWP Monkey King (Wukong) például elképesztően egyedi színvilággal rendelkezik és biztosan borsos áron menne a piacon.A M4A1-S Forte névre hallgató skin is zseniálisan néz ki sajátos színkavalkádjával, könnyedén bekerülhetne valamelyik case-be a jövőben.

Ha szeretnétek további kiváló munkákat látni tőle, akkor kövessétek az Instagramon.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?