"Nagyon szégyelljük magunkat" -FalleN

Az oroszok és a németek ellen is könnyedén kikaptak és a legelső csoportkörben távoztak a végső győzelemre is esélyes brazilok.

Mint arról már ma beszámoltunk, az SK könnyedén kiesett a WESG-ről, ahol egy elképesztően jól játszó BiG-et és az oroszokat kapták ellenfelükként. Természetesen egy ilyen kiesés elfogadhatatlan, ennek FalleN is hangot adott.

"Nem tudom mit mondjak, nagyon szégyelljük magunkat. Keményen dolgozunk mégsem jönnek az eredmények, de tudjuk, hogy ez elfogadhatatlan. 0-2, GGWP Team Russia és BiG."

Többször is említették, hogy a felps és boltz cseréje körül kialakult Major előtti botrány miatt nem tudnak értelmesen készülni az év egyik legnagyobb versenyére, ezért inkább a WESG lesz a fő céljuk, amire keményen készültek, de mégis a végén az első körben búcsúzniuk kellett.

Ha vetünk egy pillantást a két mérkőzésre, tisztán látszik, hogy TACO elképesztően rossz teljesítményt nyújtott az oroszok és a németek ellen is. Előbbi mérkőzésen 0.49-es ratinggel zárt, míg az utóbbin szinte a pályán sem volt, összesen 5 killt szerzett és 0.38-as ratinggel zárt. Nehéz kitalálni, hogy pontosan mi lehet a probléma a csapatban, de nagyon úgy néz ki, hogy belső vagy magánéleti bajok állhatnak a háttérben. Szinte biztos vagyok benne, hogy sikerül visszatérni a braziloknak, de most nemhogy az első helyről, de már a másodikról is lecsúsztak a HLTV ranglistáján. Perpillanat egyértelmű, hogy a FaZe a világ legjobb csapata, kíváncsian várjuk, hogy hogyan használják ki az SK pillanatnyi megingását.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!