Őrjöngő ötös - harc a videósok ellen

Őrjöngő ötös - harc a videósok ellen

Szerveződjetek csapatba, számoljatok le a riválisokkal és szálljatok harcba az őrjöngő ötössel a végső megmérettetésen!

Az Őrjöngő ötös koncepciója nem új keletű, hiszen már több hasonló versenyt is ismerünk, mint például a 2017 decemberében Circonflexes, Orzanel és Skill4ltu hármassal visszatérő Fearsome Trio névre hallgató széria, de a mostani mégis egyedinek mondható lesz, ugyanis ez az ötös kizárólag magyar videósokból áll majd és kimondottan a magyar közösség számára kerül megrendezésre.

Az eseményről

Az esemény egy verseny és egy showmatch szakaszból áll majd. A versenyre az alábbi linken keresztül nevezhettek egészen március 26. 18:00 óráig, és a részletes szabályzatot itt olvashatjátok.

A verseny

A versenyt a szervezők több fordulóra osztották fel, amik közül az első egy csoportkör lesz, ahonnan minden csoportból a két legjobb csapat juthat tovább a következő fordulóba, a rájátszásba. Ez a szakasz a World of Tanks Bajnokság (Tournament) rendszerében zajlik majd, tehát a csapatok minden meccsnapon 18:00 óra előtt pár perccel kapnak meghívót a Speciális Csata ablakban az adott mérkőzésre - akárcsak CW vagy SH csatáknál.

A showmatch

A showmatchet Wotinfo TV élőben is közvetít majd április 1-jén 18:00 órától, ahol a legjobb négy csapatnak lehetősége lesz elbánni az öt őrjöngővel.

A nyeremények

A versenyen több, mint 100.000 arany és egyéb értékes nyeremények (prémium tankok, személyes tartalékok és prémium napok) kerülnek kiosztásra mind a résztvevő csapatok, mind a nézők között. A verseny szakaszban a legjobb 8 csapat részesül a nyereményekből, míg a showmatchen minden nyertes kör után további 5.000 arannyal gazdagodnak a csapatok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.