Őket hiányoljátok a legjobban a játékból! -a szavazás eredménye

Őket hiányoljátok a legjobban a játékból! -a szavazás eredménye

Még múlt héten kérdeztünk meg titeket, hogy mely régi állapotú, vagy rework előtti hőst hiányoljátok a legjobban a játékban. Szavaztatok is szép számmal, nézzük hát az eredményeket!

Felcsillant a szemünk, mikor olvashattuk a Riot részéről, hogy megelégelték a próbálkozásokat az "új" LeBlanc-kal és inkább egész egyszerűen visszahozzák a régit. Azt azért lehet tudni, hogy ez nem a végleges állapot lesz, de inkább kitalálnak valami újat. A mostani, bár ugyanúgy ugrált ide-oda, a játékmenetének a sebessége a régi után kicsit olyan volt, mintha egy Lamborgini után egy Trabantba ülnénk. Sokkal lassabb volt úgy minden rajta.

Szavazás: Melyik hős régi változatát látnánk újra szívesen?

A Riot Games több kaszt frissítést is végrehajtott, ám azok egy részét most sorra csinálják vissza, elég csak Rengarra vagy épp LeBlanc-ra gondolni.

Ezen felbuzdulva hirtelen egy nosztalgiavonat csapta el a teljes szerkesztőséget, de még a kommentátorokat is és elkezdtünk elmélkedni, hogy mi mindentől köszöntünk már el az évek során. Mint kiderült, sokkal több mindentől, mint gondoltuk volna. Az csak egy dolog, hogy Ryze-nak lassan nem lehet számon tartani, hogy ez már hányadik változata, de rajta kívül is akadnak olyan hősök, akikhez nem egyszer kellett hozzányúlni, hogy úgy nézzenek ki és működjenek, mint ahogy most ismerjük őket.

Sok lehetőség volt, de akadt pár, amik egyértelműen kiemelkedtek a tömegből, nézzük hát a top 5-öt.

5. Master Yi - az AP változat (5,7%)

Sokan a mai napig egy betűs hősnek nevezik, ám volt olyan időszak, amikor ez tényleg igaz volt rá. AP Yiként elég volt egy Q-t elnyomni, rosszabb esetben a torony lövések közepette gyógyulni és máris megvolt a penta.

4. Yorick - még a rework előtti, amikkel folyamatosan zombikat idéztünk (7,5%)

Bár népszerűsége elég alacsony volt mindig is, akadt pár játékos, aki tökéletesen ráérzett a nyomásgyakorlása ezzel a karakterrel és ha jól csinálta dolgát, soha nem tudtuk kizavarni az ösvényről, ő pedig csak haladt előre.

3. Graves - a rework előtti ADC fajta (12,5%)

Graves egy nagyon régi karakter a játékban és a rework lehetősége Lucian megjelenésével merült fel, mivel a két hős a Riot szerint mechanikájában és tematikájában is hasonló volt. Azóta mint tudjuk, ADC-ként már nem igazán, dzsungelesként viszont megállja a helyét mostanság is.

2. Katarina - a millió képesség resettel és sokkal könnyebb kittel rendelkező változat (12,9%)

Bár személy szerint nekem annyira nem nyerte el a tetszésem az új változat, sokan szeretik: sokkal "skillesebb" lett és több odafigyelést igényel. A régivel viszont tényleg annyi volt a dolgunk, hogy végighúztuk a kezünket a képességeken és máris jött a penta. Kivéve, ha az ellenfélnek volt esze és azonnal CC-zett minkett, na akkor gáz volt.

1. Fiora - még a gyenge pontos rendszer előtti (14,5%)

Úgy látszik, nekünk magyaroknak a régi Fiora hiányzik a legjobban. Két képessége változott igazán az ulti, illetve a W. Előbbi nagyon idegesítő volt, hiszen Fiorát nem lehetett célozni közben és skill sem nagyon kellett hozzá, a W-je viszont csak alaptámadásokat védett le, képzeljük el a régi ultit és a mostani W-t, ami szinte bármitől megvéd.

Néha azért jó lenne visszamenni az időben és a LoL egy régebbi változatával is játszani, csak a nosztalgia miatt.

Számomra sajnálatos módon Gragas nem került be a top 5-be, pedig régen imádtam őt miden, szóljon hát ez a nóta az emlékére.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!