Minden Xboxos PUBG játékos egy extra, exkluzív ajándék ruhát kap

Így ünnepli a PUBG Corp. az 5 millió játékost Xboxon.

Körülbelül 3 hónapja jelent meg a 2017-es év egyik sikerjátéka, a PUBG az Xbox konzolokra, ahol hasonló népszerűségnek örvend, mint PC-n. Persze az Xboxos verzió számai még mindig eltörpülnek a PC mellett, ám már így is 5 millió játékosnál tartanak. A fejlesztő PUBG Corp. most ezt akarja megünnepelni, így minden Xboxos játékosának egy extra ajándékkal kedveskedik.

Gaben is elismerte, hogy a PUBG a minden idők egyik legsikeresebb játéka Steamen

Hamarosan pedig újra jönnek a Valve saját játékai.

Minden olyan játékos, aki március 22. 8:00-ig hozta létre a karakterét, az ajándékba kap egy zöld kabátot, melyen egy 5-ös szám szerepel -ezzel utalva az 5 millió játékosra. A kiegészítő természetesen exkluzív, így később már semmilyen formában nem lesz beszerezhető.

Az ajándék ruha mellé még kaptunk egy érdekes (és néhol vicces) statisztikát is. A játékosok összesen közel 5 millió chicken dinnert nyertek -ez pedig elég lenne Új-Zéland teljes lakosságát megetetni. Egy átlagos csirkevacsihoz mindössze 34 perc kellett. A "legnépszerűbb" elhalálozási mód a kék kör volt, összesen 41 milliószor okozott bosszúságot az embereknek. És a számomra legviccesebb statisztika: 952 ezer embert ütöttek le pan-nel (serpenyővel).

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!