Három ingyenesen letölthető minjáték, amit a Riot konyháján kotyvasztottak!

Három ingyenesen letölthető minjáték, amit a Riot konyháján kotyvasztottak!

A Jam Packed a Riot belső versenye volt, ahol a csapatok 48 órát kaptak, hogy kitaláljanak és lefejlesszenek egy-egy játékot. Ezt sikerült alkotniuk!

Nem minden csak a LoL-ról szól a Riot háza táján, néha azért saját magukat és persze minket is szórakoztatnak egyéb alkotásokkal. Korábban is kaptunk tőlük úgynevezett minijátékokat és a Jam Packed verseny is erről szólt náluk. Sőt mi több ezúttal nem is egy, hanem rögtön három játékot is csináltak nekünk. 

Star Guardian, Pool Party és Project témájú minijátékokat fog fejleszteni a Riot a szavazataink alapján!

A Riot szavazást írt ki, hogy milyen témában szülessenek minigame-ek, végül három nagy csoportot szavaztak meg a játékosok és a munka már március 14-én el is kezdődik.

Korábban a játékosközösséggel szavaztatták meg, hogy milyen témában készítsenek játékokat. A három legsikeresebb téma végül a Star Guardian, a Project és a Pool Party lett. Nézzük hát, mit sikerült alkotni.

Az első játék, a Star Guardian témában készült és a Star Guardian: Insomnia névre hallgat. A játék lényege pedig nem más, mint Void szörnyeket kilőni és megmenteni a várost. Ehhez Jinx bőrébe tudunk bújni, aki csak úgy szórja a lövedékeket.

A második alkotás a Project.EXEcute nevet viseli. Itt már két karakterből is választhatunk, név szerint Lucian, illetve Vayne közül. Itt gyilkos robotokat kell eltakarítani a föld felszínéről, ráadásul ezt akár ketten is lehet játszani, felső nézetből. Igazi retro hatás, mint régen, amikor még a játékokat egy gépnél játszottuk testvérünkkel, vagy egy barátunkkal.

Végül, de nem utolsó sorban, itt van még a Super Zac Ball. Itt is helyileg tudunk más ellen játszani, de akár egy számítógépes ellenféllel szemben is kiállhatunk. Ez egy igazi arcade sport játék, és mindenkinek megvan a saját speciális képessége.

Mindhárom játék ingyenesen letölthető az alábbi linkekről. Ugyan van 32 és 64 bites változat is, de az alkotók inkább a 64-eset ajánlják, így ha ilyen rendszerünk van, akkor ezt használjuk. Azt azért hozzátették, hogy az eddigiekkel ellentétben (Blitzcrank, Cho'Gath stb) ezek nem hivatalos Riot termékek, hiszen egy versenyre készültek nagyon rövid időn belül. Az optimalizálásra így nem jutott elég idő és nem biztos, hogy minden gépen el fognak indulni.

Ha valakit érdekel, hogy miként is készültek a játékok, azok bekukkanthatnak a színfalak mögé az esemény Instagramján, vagy éppen Twitterén.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!