A Holló Évében a 10 manás Spiteful Summoner iszonyatosan erős lehet

A Holló Évében a 10 manás Spiteful Summoner iszonyatosan erős lehet

Ha nem érkezik valami nagyon rossz stattal rendelkező 10 manás lény, akkor a lap simán szintet lép majd. Egyelőre összesen 4 standard lap maradt a perselyben és mindegyik beteg.

A Spiteful Summoner, a Kobolds and Catacombs egyik erős lapja volt, aminél fel sem merült, hogy nerfelni kéne. Ez köszönhető annak, hogy az egyetlen archetípus, aminél igazán jól működött, az a Spiteful Priest, ahol a Free From Amber, illetve a Mind Control szolgáltatta az üzemanyagot. A pakli nagyon erős volt, de néha azért az RNG kipakolt olyan lapokat, amikre közel sem lehet azt mondani, hogy képesség nélkül elérnék egy 8 vagy egy 10 drop erejét. Viszont ebben a mostani cikkünkben azzal foglalkozunk, hogy a rotáció után milyen lapok állnak majd az 'idézők' rendelkezésére egy hónap múlva. Ezen belül is a 10 mana lesz az alap, mert itt nagyon durva változások lesznek. 

Kezdésnek három erős lap kikerül a Summoner tarsolyából.

Persze a másik véglet is ott van, hiszen relatíve statgyenge lapok is mennek a levesbe.

Ez pedig annyit tesz, hogy összesen négy darab 10 manás lap marad a Standardban, amit a Summoner kikaphat, ha egy Mind Controlt vagy Ultimate Infestationt dob nekünk a gép. Függően attól, hogy milyen paklit játszunk.

Ezek alapján pedig most két lehetséges út áll előttünk:

  • Az első, hogy az új kiegészítőben majd kapunk pár olyan 10 manás lényt, aminek nem a statjai, hanem a képessége a durva. Ez egy picit felhígítaná azt a bizonyos tarsolyt és a lap ereje maradna olyan, mint most.
  • A második lehetőség, hogy durva 10 manás muszkilények érkeznek vagy egyáltalán nem jön lap erre a mana szintre. Ez pedig azt eredményezheti, hogy a Spiteful Summoner paklik ugranak pár szintet és a meta meghatározó elemeivé válhatnak. 

Ti melyik lehetőségnek örülnétek jobban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!