Kirúgjuk a ház falát: ők a legerősebb hősök jelenleg? - 8.5-ös frissítés

Kirúgjuk a ház falát: ők a legerősebb hősök jelenleg? - 8.5-ös frissítés

A cikkben összeválogattunk számos hőst, melyek a jelenlegi metában megállják a helyüket, ezáltal talán könnyebben juthatunk velük LP-hez.

Akárcsak az előző frissítés során, úgy most is összegyűjtöttük azokat a hősöket, akik kiemelkednek a többiek közül. Legyen az egy buff miatt, vagy azért, mert épp a környezeti tényezők, például a tárgyak változása úgy alakult, hogy az adott hős számára kedvezőbb, mint a társaiknak, mindegyik frissítésnek meglesznek a maga "sztárjai". A statisztikai adatokat a champion.gg oldalról gyűjtöttük március 18-án.01A felső ösvényre jelenleg kettő hőst tudunk kifejezetten ajánlani, az egyik Singed, a másik pedig Sion.02Singed jelenleg 52.28%-os győzelmi és 1.84%-os népszerűségi mutatóval rendelkezik és természetesen nagyon alacsony, 0.20%-os kitiltási rátával. Tehát nem nehéz elhozni, bár annál nehezebb vele megfelelően játszani. Singed a játék 20-25. perce környékén a legerősebb, ám bár elhúzható a mérkőzés 30 percig, tovább nem igazán ajánlott.03A másik jelöltünk Sion, a böhöm óriás, aki társaihoz képest nagyobb népszerűséggel rendelkezik, pontosan 5.04%-kal, ezen felül pedig 51.52%-os győzelmi aránnyal. Bár Sion a 8.3-as frissítés során volt a legerősebb, ne tévesszen meg senkit, hogy hanyatlik picit a barbárunk, mert így is rendkívül erős. Akárcsak Singed, ő is a játék 20-25. percében a legerősebb, így érdemes legalább félóra alatt lezavarni vele is a játékot.04A dzsungel kettő szörnyetege akit elhoztunk számotokra, az Warwick és Shaco.05

Warwick jelenleg egy hajszál híján 54%-os, pontosan 53.99%-os győzelmi aránnyal és 5.66%-os népszerűségi mutatóval rendelkezik. Warwick jelenleg rendkívül tankos és erős egyben és ő az egyik olyan hős, akivel korán sárkányhoz lehet jutni, persze csak óvatossággal.

Warwick a csúcson: mindenki kedvenc Zaun-szülött farkasa rég volt ennyire használható

Lévén az elmúlt pár patch igen jót tett neki, az utóbbi időben Warwick feltűnően remekül érzi magát a dzsungel berkeiben és egyenlőre nem úgy néz ki, hogy ez egyhamar megváltozna. Huzsi,Deitaro | 18/03/15 15:00 Az elmúlt időszakban Warwick ismét egy újabb aranykorát kezdte élni, ez pedig nem lehet véletlen.

06Shaco, a kis pszichopata bevéste magát szívünkbe a 3.02%-os népszerűségi és emellett 53.51%-os győzelmi mutatójával. Az előző frissítésekhez képest a dzsungelesek között 6 helyet lépett előre, ez is mutatja, hogy mennyire veszélyes is tud lenni. Shaco pedig az a hős, akivel minél tovább bírjuk húzni, annál erősebb lesz, így ajánlott ennek megfelelően cselekedni vele.07A középső ösvényre ellátogatva a két kiválasztott hős Swain és Veigar.08Swain 2.66%-os népszerűséggel, 1.73%-os kitiltási mutatóval és 53.17%-os győzelmi aránnyal az előző frissítéshez képest 26 helyet lépett előre! Nem véletlenül tervezik, hogy a 8.7-es frissítésben gyengítenek rajta. Swainnel érdemes a 20. perc fele befejezni a játékot, de egészen a kritikus 40. percig még jól tartja magát.09Veigar pedig a Manaflow Band rúna segítségével, ami szintén gyengítésre, rosszabb esetben pedig átdolgozásra fog kerülni, 51.54%-os győzelmi mutatóval szintén kiemelkedőt alkot. Népszerűségben 3.49%-kal rendelkezik és 0.54%-os kitiltási aránnyal. Veigar is azon kategóriás hősök közé tartozik, akikkel minél tovább stackelünk, annál erősebbek leszünk.10Kettő lövészt neveznénk meg, hogy érdemes velük játszani, az egyik az Varus, a másik az Xayah.11Varus esetében bár csak 50.08%-os győzelmi mutatóval, 1.08%-os kitiltási aránnyal és 8.62%-os népszerűséggel rendelkezik, a Guinsoo-s Varus, néhol egy Ninja Tabival megspékelve, még mindig kifejezetten erős. Amint eléri a 20. percet és az első 1-2 tárgyat, már jobb figyelni arra, hogy hova lépünk.12Xayah szintén azon hősök közé tartozik, akik a kritikus 20. percet elérve, akárcsak Varus már kezdenek egyre halálosabbak lenni. 51.24%-os győzelmi mutatója és közel 11%-os népszerűsége is azt mutatja, hogy igenis a madár az ász. Bár őt gyakrabban kitiltják mint Varust, közel háromszor annyi alkalommal, mégis rendkívül hasznos, főleg ha mellette van kedvese, Rakan.13Elérkeztünk a támogatók sorai közé, ahol gondolkozás nélkül a körülmények között az egyik Sion legnemesebb társ a szurdokban, míg a másik Lulu.14Így igaz, Sion itt is kiválóan bevethető, ezt 2.85%-os kitiltási aránya, 1.40%-os népszerűségi mutatója, de főképp 54.35%-os győzelmi aránya igazolja! Sion képességei ugyanis lehetővé teszik lövészünk megfelelő védelmének teljeskörű biztosítását, ami ugyebár egy ösvényen elengedhetetlen.15Lulu pedig egyben aranyos, cuki, persze csak ha velünk van, azon kívül pedig egy idegesítő kis lényecske. Egy Twitch és Lulu kombináció például rendkívül veszélyes tud lenni. Lulu 51.16%-os győzelmi, 9.37%-os népszerűségi és 2.91%-os kitiltási mutatókkal redndelkezik. Lulu teljes ereje teljében a játék 30. percétől van, onnantól viszont jobb óvakodni tőle!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!