A Logitech preifériái úgy táncolnak, ahogy a Dota és a Fortnite fütyül

A Logitech preifériái úgy táncolnak, ahogy a Dota és a Fortnite fütyül

Mármint; inkább úgy világítanak.

Úgy látszik, hogy a perifériagyártóknál az lehet az új trend, hogy a különböző eszközöket szinkronizálják egymással és az épp aktuális játékkal -a világítás pedig a játékbeli eseményeknek megfelelően fog változni. Ezzel növelve a játékélményt és valamilyen szinten belekényszerítve a játékosokat abba, hogy azonos gyártóktól származó perifériákat vásároljanak. Legutóbb a Corsair csinált hasonlót a Far Cry 5-tel, most pedig az Logitech jelentette be az új billentyűzetét és hangszóróját, melyek egymással és a játékokkal is össze fognak játszani.

Bármit csinálsz a Far Cry 5-ben, a Corsair billentyűzeted világítása alkalmazkodni fog hozzá

Sőt, egyes Corsair termékek mellé megkapod a teljes játékot is!

A Logitech a G szériájával az egyik legnagyobb perifériagyártó, rengeteg billentyűzetük, egerük és fejhallgatójuk van. Nemrég jelentették be a legújabb modelleket, a G513-mas névvel ellátott mechanikus billentyűzetet és a G560-as hangszórót. Utóbbi azért lehet érdekes választás, hiszen a gamerek (a termékcsalád célcsoportja) többsége fejhallgatóval játszik, több okból is. Egyrészt a környezetünk számára zavaró lehet a hangos zaj, másrészt így könnyebben kizárhatják a külső zajokat. A billentyűzetről azt állítják, hogy 25%-kal gyorsabb vetélytársainál, amiről a Logitech saját kapcsolói, a Romer G gondoskodik.

Az új eszközöknek azonban nem ez a legfőbb "szuperképességük", hanem az, hogy egymással, illetve bizonyos játékokkal összedolgoznak és annak megfelelően világítanak. Tehát ha a játékban éppen egy tűzharc kellős közepén vagy, akkor a világítás is olyan lesz. A támogatott játékok között ott van a Total War: Warhammer II, a Dota 2, a Final Fantasy XIV, a Fortnite és Grand Theft Auto V is.

Természetesen el is kérik az árát az "újdonságnak": a G513 nagyjából 150 dollárba fog kerülni, míg a G560 200-ba.

Ti szívesen kipróbálnátok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!