A héten egy másik dimenzióba nyílik a Tavern Brawl, és három Kobolds kártyacsomag a tét

Az eheti kocsmai bunyó portált nyit a StarCraft világába és a paklink ezek alapján épül majd fel. Ne hagyjátok ki, mert most nem egy Classic, hanem három Kobolds and Catacombs pakkért folyik majd a harc.

Idén a Blizzard egy nagyon fontos évfordulóhoz ért, hiszen az egyik legnépszerűbb játéka, a StarCraft 20 éves lett. Ennek apropójából nemrég felújították az első részt és több másik Blizzard játékba is kerültek SC utalások, a Hearthstone esetében a tiszteletadás egy Tavern Brawl keretében megy végbe, ami a Portals to Another Dimesions nevet kapta.

Brawl szabályok

Mindenhol különös portálok nyílnak és a másik oldalon idegen, mégis ismerős dolgok rejlenek. A lényeg, hogy válasszatok egy kasztot, pakoljatok össze tíz lapot, majd minden játék előtt válasszatok egy portált, ami majd megtölti az üres helyeket a paklitokban. De lássuk, mit is rejtenek a portálok.

  • Tech (Terran): Mech lapok, fegyverek és persze robbanások. Ezen portálban olyan lapokat találtok, ami a technológián keresztül hozza el a győzelmet.
  • Swarm (Zerg): Ragadozók bújnak meg az árnyékban, mérgező lények mindenhol és persze tüskék, mindenhol tüskék.
  • Mind (Protoss): Ha telekinetikus képességeket keresel, akkor ne menj tovább, ezt a portált keresed.

A 20 plusz lap, amit kapunk majd, mind Portal lap lesz és ezek úgy viselkednek, mint az öreg Unstable Portal. Adnak egy random lapot a kezünkbe, ami 3 manával kevesebbe kerül. A különbség az, hogy itt nem csak lények, hanem Spell lapok is jöhetnek. A kapott kártyák pedig tükrözik majd a választott fajunkat, avagy a Terran, Protoss vagy éppen Zerg népet. Nem hiszem, hogy így lesz, de tök jó lenne egyébként, ha a Brawl egy saját játékteret is kapna, amit a rajongók egyébként már megálmodtak.

Mindenképpen nyomjátok le a Brawlt, mert azon kívül, hogy vélhetően baromi izgalmas lesz, még 3 pakli is üti a markunkat, szóval melegítsétek a Yamato Cannont, engedjétek ki az Interceptorokat és induljanak a Banelingek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!