Első benyomások az új Ireliáról: Gyönyörű és Halálos

Első benyomások az új Ireliáról: Gyönyörű és Halálos

Tegnap beszámoltunk Irelia átdolgozott képességeiről, most azonban még tovább ástunk, hogy megtudjuk, milyen is lesz az új Irelia. Splash artok, skinek, animációk és persze játékmechanika.

Tegnap jött bombaként a hír, megérkeztek az átdolgozott képességek és nem túlzok azzal, ha azt mondom, a közösség ezen pörgött már 10 perccel a megjelenés után.

Megérkeztek az új Irelia képességei -Videó

Nyugodt, mint a tenger, és pusztító, akár a vihar. Ionia szenvedélyes védelmezője, Irelia elsajátította népének ősi táncait, és művészetét a harc szolgálatába állította. A Pengetáncos kecses mozdulatokkal lebegteti halálos pengéit a levegőben, és lecsap minden bolondra, aki hódításra adja a fejét.

Most azonban még tovább mentünk azért, hogy kiderítsük, milyen erős is az új Irelia. Mielőtt azonban belevágnánk, nézzük meg a hőskinézeteiről szóló bemutató videókat, hiszen tegnap ezekről is még csak splash artunk volt.

Itt van nekünk kezdetben a klasszikus és most már újdonsült Irelia.

Őt követi az árnyak királynője, a Nightblade Irelia.

Majd a levegő koronázatlan hercegnője, az Aviator Irelia.

Itt van még egy el nem feledett testvérük is, az Infiltrator Irelia,

...és a formás alakkal megáldott Frostblade Irelia is természetesen.

Végezetül pedig a növények hercegnője, az Order of the Lotus Irelia.

Aki kíváncsi az átdolgozott angol szinkronra, az tekintse meg az alábbi videót, a speciális interakciókért pedig kattintsatok ide.

No de mi van Irelia képességeivel és erejével? Ne aggódjatok nem feledkeztünk meg arról sem! Bár lehet elég, ha annyit mondok, hogy egy 1600 AP-val rendelkező Irelia képes egyetlen ulti elsütésével quadra killt végrehajtani, ami után nem tart sokból természetesen a pentakill begyűjtése sem. Aggódni természetesen nem kell, az AD-s verzió hiába "csak" 1300 AD-val rendelkezik a tesztelés során, ő sem maradt le AP-s társától. Azonban elárulni mindent előre mi sem szeretnénk, beszéljen helyettünk a videó, melyben minden képességet és sebzést már leteszteltek az új Irelian.

Egy biztos: mi már izgatottan várjuk a megjelenését, illetve személy szerint remélem, hogy a magyar szinkron is lesz legalább olyan jó, mint a Frostblade Irelia. 

Ti mit gondoltok az új Irelia képességeiről, hőskinézeteiről, illetve erejéről?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!