Miben változott meg pontosan a Negev és vajon használható lesz?

Miben változott meg pontosan a Negev és vajon használható lesz?

Nagy változáson esett át újból a Negev, ezért SlothSquadron segítségével átnézzük, hogy pontosan mi és hogyan változott.

Újabb érdekes frissítés érkezett ma éjjel, ami ezúttal a Negeven változtat egy picit, természetesen kapásból feltehetjük a kérdést, hogy miért pont a Negeven, de erre a Valve-on kívül senki a világon nem tud válaszolni.

Újból változtattak a Negeven a tegnapi frissítésben

Egyelőre csak a Beta Depotban érhetjük el, de elég érdekes változtatásoknak nézünk elébe.

Az viszont biztos, hogy a Beta Depot-ban próbálhatjuk ki egyelőre és az első tesztek után úgy néz ki, hogy nem csak olcsóbb lett, de sokat javult is a fegyver. Kezdjük az alapadatokkal.

Mozgási sebesség

Mostantól, ha elkezdesz lőni a Negevvel, akkor a sebességed feleződni fog, 150-ről 75-re. Miután ezt abbahagyod, visszatérsz az alap sebességedhez.

Ár

Ez elég egyértelmű, hiszen ahogy az előző cikkünkben is láthattátok 2000-ről 1700 dollárra csökkent az ára.

Páncél penetráció

A páncél átütés 75%-ról 71%-ra csökkent, ami a valóságban azt jelenti, hogy eddig 800 egységig egyhitelt a fejre, de mostantól, akkor sem fog meghalni az ellenfél egy golyóba, ha közvetlen melletted áll. A DPS-e viszont így is kiváló.

Pontosság

Ez kapta a legtöbb változást, ugyanis a Negev pontosságát érezhetően megnövelték. Az elején észlelhető nagyon pontatlan fázis, sokkal pontosabb lett és a végső "lézer" részt is hamarabb éri el (eddig kb. 17-18 golyó után már szinte csak egy helyre lőtt, ha folyamatosan túrtunk vele). Mostantól tappolhatunk vagy burstölhetünk is vele, de talán jobban járunk, ha nem sajnáljuk a töltényt. A végső "lézer" pontosság viszont változatlan maradt. Ezek az adatok láthatóak az alábbi grafikonon is.

Végeredmény

Az előző Negevhez képest mindenféleképpen erősödött a fegyver, hiszen a rework előtti nagypapánál csak a "lézerre" számíthattál, míg most, emellett is van némi haszna és még olcsóbb is lett. Az egyetlen aggály a fegyverrel kapcsolatban, hogy nem igazán lehet támadásra használni, így ez nagyobb előnyt ad a védekező félnek, ami érdekes húzás azután, hogy szinte mindegyik pályán egyenlő esélyekkel indul a két oldal. Ezt félretéve viszont előfordulhat, hogy a játékosok így sem fognak váltani és maradnak a megbízható SMG-éknél vagy AR-eknél, még akkor is, ha a Negev már nem használhatatlan. Az egyetlen teszt csak az lehet, ha adunk neki egy esélyt és megpróbáljuk kitapasztalni a fegyver erősségeit és gyengeségeit.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!