Melyik a legrosszabb solo queue hős szerintetek? -szavazás

Melyik a legrosszabb solo queue hős szerintetek? -szavazás

Mindenkinek megvan a maga véleménye a hősök egyensúlyát illetően. Azzal nagyjából tisztában vagyunk, hogy mik a tipikus 1 v 9 hősök, de mi a helyzet a másik oldallal?

Bizony beszélni kell néha erről is. Bár majd minden karakternek megvan a maga haszna a játékban, nem mindegyik tud annyira kibontakozni rendesen, mint mások. Ez pusztán annak köszönhető, hogy mindenkinek más fajta képességei vannak. Egyesek képesek egyedül, akár egy gyengébb csapat mellett is érvényesülni, míg másoknak azért nem árt, ha a gárda többi része is azonos hullámhosszon van.

Őket hiányoljátok a legjobban a játékból! -a szavazás eredménye

Aioween | 18/03/16 10:00 Még múlt héten kérdeztünk meg titeket, hogy mely régi állapotú, vagy rework előtti hőst hiányoljátok a legjobban a játékban. Szavaztatok is szép számmal, nézzük hát az eredményeket! Felcsillant a szemünk, mikor olvashattuk a Riot részéről, hogy megelégelték a próbálkozásokat az "új" LeBlanc-kal és inkább egész egyszerűen visszahozzák a régit.

Alapvetően a tipikus carry karakterek sok sebzéssel rendelkeznek, vagy olyan képességgel, amive kiküszöbölhetik a csapat hiányát és akár egymaguk megnyernek helyzeteket. Ilyen lehet például egy Master Yi low eloban, vagy akár egy Riven, sőt bizonyos szintkülönbség mellett szinte bármi, tisztelet a kivételnek.

Minket most viszont pont az ellenkező oldal érdekel, vagyis a leggyengébb hősök, kifejezetten a solo queue szempontjából. Ezt azért fontos kiemelni, mert míg solo queue-ban Ryze egy gyenge választásnak minősül, pusztán az ultija és a rengeteg játékstílus miatt, addig az LCS-ben továbbra is virágzik, elvégre a szervezett játék kedvez neki. Akad még pár karakter, aki hasonló cipőben jár, mint például Azir a maga 48%-os győzelmi arányával, vagy akár Viktor, aki szintén nem éri el a 49%-ot sem. Ryze esetében ez a szám 47,88% az EUNE szerver Diamond szintjét nézve. Nem mintha a profik között sokkal jobb lenne ez a szám, de ott ez sok minden függvénye. 

Éppen ezért kíváncsiak lennénk arra, hogy szerintetek ki a leggyengébb karakter solo queue ranked mászásra. Minden bizonnyal sokan fogtok egyből a támogatókra gondolni, de azért ha lehet vonatkoztassatok el tőlük néha, elvégre ha az ember igazán carryzni akar, akkor eleve nem biztos, hogy a támogató lesz az első gondolata.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!