Ingyen pakkokkal ünnepelhetjük a Year of the Raven érkezését

Ingyen pakkokkal ünnepelhetjük a Year of the Raven érkezését

Továbbá a Blizzard közzétette a The Witchwood kártyaleleplezések menetrendjét is. 

Néhány héttel ezelőtt a Blizzard végre-valahára bejelentette, hogy 2018 első Hearthstone expansion-je a The Witchwood lesz. A kiegészítő érkezésével ráadásul véget ér a Mamut éve és megkezdődik a Hollóé, ami azt jelenti, hogy új lapokkal bővül a The Hall of Fame, illetve a Whispers of the Old Gods, az One Night in Karazhan, továbbá a Mean Streets of Gadgetzan kirotál Standard-ból. Mindezt a stúdió rendesen szeretné megünnepelni és nemrég bejelentették, hogy party-t fognak rendezni, aminek keretein belül minden napi küldetés elvégzésével egy ajándék pakkot is fogunk kapni pluszban. 

A random kártyacsomagok a Journey to Un'Goro, a Knights of the Frozen Throne, a Kobolds and Catacombs, továbbá akár a The Witchwood kiegészítőjéból is érkezhetnek, azonban utóbbiakat csak a megjelenés után tudjuk majd kibontani. Az akció március 27-án, közép európai idő szerint reggel 8:00-tól indul és egészen április 10-ig, reggel 8-ig tart. 

Ha minden igaz, akkor nincs megkötés, hogy napi hány küldetés adhat kártyacsomagot, szóval akár többet is ki lehet ütni. Szóval egy tanácsunk van, hogy amikor eljön a március 27, akkor legyen három küldetés a tarsolytokban.

A jövőhét hétfő egyébként nem csak ebből a szempontból lesz nagyon fontos, ugyanis ekkor kezdődik meg a kártya leleplező közvetítéssorozat is. A hivatalos időbeosztás szerint a Hearthstone Twitch csatornáján kezdődik meg a leleplezés, közép-európai idő szerint este 20:00-tól, ráadásul ismét beszállnak a buliba tartalomgyártók, YouTube-erek, streamerek, továbbá a fejlesztők is. A teljes ütemtervet már közzé is tették a hivatalos honlapon, ha kíváncsiak vagytok rá, kik fogják felfedni a kiegészítő lapjait, ezen a linken tudjátok őket megtekinteni. 

Összességében a Blizzard jövőhéttől kezdve el fog halmozni minket ingyen pakkokkal, ráadásul az előrendelés most 50 helyett 70 kártyacsomagot fog tartalmazni, amit a battle.net shopban tudtok megvásárolni. Mindemellett különösen izgalmas időszak elé nézünk, mivel naponta fognak érkezni az új lapok, amelyekről ha nem szeretnétek lemaradni, kövessétek az esport1 oldalát.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!