Grand Extravaganza -Prémium tankért és Intel nyereményekért

Grand Extravaganza -Prémium tankért és Intel nyereményekért

A meglehetősen egyedi és szép jutalmakkal kecsegtető kéthetes esemény ma veszi kezdetét.

A Wargaming a WoT 1.0-át egy nagyszerű eseménnyel szeretné megünnepelni, ahol prémiumtankot, rengeteget kreditet, 1.0-ás medált, személyes tartalékokat, egyedi álcafestéseket, Intel processzorokat és akár egy Alienware laptopot is nyerhettek.

Az esemény időtartama: március 23. (Péntek) 6:00 órától április 6. (Péntek) 6 óráig

MapOut esemény - Szerezz bélyegeket, hogy megnyerhesd az MTLS-1G14 harckocsit

A prémiumtankot 100 darab bélyeg összegyűjtéséért szerezhetitek meg. Bélyegeket úgy szerezhettek, ha a top 10 alap XP szerző játékos közt végeztek a csapatból.

"Win Big" küldetés: Naponta egyszer teljesíthető minden térképen

  • Jutalom: x1.5 XP, 10.000 kredit és 2 darab bélyeg

"Keep 'em coming" küldetés: Akárhányszor teljesíthető.

  • Jutalom: 1.25 XP, 5.000 kredit és 1 darab bélyeg

Super Regionals

A feladat, hogy regionális szinten minél több bélyeget összegyűjtsünk, amivel különböző jutalmakat oldunk fel: medál, személyes tartalékok, álcafestés és főnyereményként egy dupla XP-s ajánlatot az esemény utáni hétvégére. Az aktuális állást ezen a linken tekintheted meg.

Intel® trófeák

A feladat itt az, hogy minél több bélyeget szerezzetek. Az első hely egy ALIENWARE 17 gamer laptopot ér, amit kimondottan a VR-ra (virtuális valóság) terveztek, a következő legjobb 250 játékos (2-251. helyezés) pedig Intel® Core™ i7 processzort zsebelhet be. Úgy tudom, hogy a Wargaming külön figyelmet fordít majd arra, hogy kiszűrje a "csalókat". Itt elsősorban arra kell gondolni, hogy a felhasználói fiók megosztásával próbál valaki előnyhöz jutni. Ezt természetesen az IP cím ellenőrzésével könnyedén ki lehet szúrni, de mi történik, ha 2-3 játékos egy IP címről felváltva játszik ugyanazzal a felhasználói fiókkal a következő két hétben?

*A ranglista régiónként készül majd el.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.