Így WoT-ozik DrDisRespect!

Így WoT-ozik DrDisRespect!

A dokin kívül többen is belevágtak a tankozásba, mint például LIRIK, DisguisedToast és még sokan mások.

Természetesen nem arról van szó, hogy hirtelen minden nagyobb streamernek megjött a kedve a tankozáshoz, hanem sokkal inkább a Wargaming legújabb PR húzásáról, amivel a World of Tanks 1.0-át próbálták meg több-kevesebb sikerrel népszerűsíteni. Egyelőre nem tudni, hogy egyszeri alkalom volt-e vagy esetleg láthatunk még hasonló próbálkozást a közeljövőben, de a frissítés első napján DrDisRespect, LIRIK, DisguisedToast, Giantwaffle és Shortyyguy is egyszerre merültek el a tankozás rejtelmeiben.

A World of Tanks nézőszámai az egekben voltak

Általában a legmagasabb nézőszámokat Quickybaby produkálja, akit többnyire 4.000-en néznek egyidejűleg, majd őt követik a kisebb streamerek, mint CirconFlexes, SirFoch és skill4ltu, akiket körülbelül ezren követnek figyelemmel mindennap, tehát csúcsidőben körülbelül 10.000 embert köt le a World of Tanks a twitchen. A nagyobb orosz streamerek és NewMulti2K, az egyik legnépszerűbb lengyel játékos is leginkább a youtube csatornájukon közvetítenek, így ők sokkal magasabb nézettséget produkálnak az előbb említett neveknél, de ebben a kontextusban tőlük most eltekintünk.

A szponzorált streamerek játéka ehhez képest több tízezer nézőt kötött le. Alapjáraton mindegyik adás ugyanarra a sablonra épült, azaz először mindenki a tutorialt csinálta végig, és csak ezt követően kezdett bele a rendes játékba. A megannyi vicces pillanat közül a legemlékezetesebb talán az a momentum volt, amikor DrDisRespect találkozott a World of Tanks játékosállományának taktikai géniuszaival.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.