Woxic:

Woxic: "Tehetséges srácnak tartom koloRRR-t!"

DeadFox török csapattársát is sikerült elkapnunk egy rövid interjúra, ahol megemlíti a szerinte legtehetségesebb külföldi és magyar játékost is.

YOU CAN FIND THE ENGLISH VERSION BELOW!

A DeadFox interjú után muszáj volt beszélnünk a HellRaisers egyik legjobb játékosával is. Az AWP-s alapból is kiváló játékos, de amikor igazán elkapja a fonalat, akkor akár 30-40 killt is lőhet egy meccsen. Ezúttal arról beszélgetett velünk, hogy hogyan került be a csapatba ISSAA-val és megemlítette a szerinte legjobb külföldi és magyar játékost, előbbi GuardiaN volt, míg utóbbi koloRRR, aki a FaZe ellen is megmutatta, hogy mire képes.


After the talk with DeadFox, we had to make an interview with one of the best player in HellRaisers, Özgür "woxic" Eker. The awper is a great player in general, but when he is one fire, he can easily drop 30-40 bombs on the enemies. This time he talked about how him and ISSAA joined HR, then he mentioned GuardiaN as one of the best AWPer in the world and koloRRR who is one of the best Hungarian upcoming talent in he is opinion.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!