Duplán vonta le az ESEA a havidíjat? Nem vagy egyedül

Duplán vonta le az ESEA a havidíjat? Nem vagy egyedül

Az ESEA már tud a problémáról.

A legnépszerűbb CS:GO-s fórumon, a Redditen rengeteg felhasználó panaszkodott arról, hogy az ESEA duplán vonta le a havidíjat. Ez leginkább a PayPallal fizetőket érintette.

Az ESEA elmondta, hogy tudnak a problémáról és már dolgoznak a probléma megoldásán a PayPallal együtt. A hiba nagyjából a játékosok 1-2%-át érintette, akiknek természetesen vissza lesz fizetve a túlszámlázott pénz. Aki érintett az ügyben, annak nincs más dolga, mint az ESEA oldalára írni egy support ticketet, ahol az ígéret szerint azonnal visszakapja a pénzt az érintett számlára.

"Megállapítottuk, hogy ez akkor fordul elő, ha a felhasználó ESEA-előfizetése során használt elsődleges fizetési mód elutasításra kerül. Néha az hosszabb időt vesz igénybe, ameddig az ESEA az összes felhasználói fióknak jóváírja a feliratkozást. Ebben az esetben a PayPal automatikusan megpróbálja végrehajtani újra a tranzakciót, amíg sikeres lesz. Ha a jóváhagyási időtartam türelmi idejét átlépi, akkor az ESEA megszünteti az előfizetést.

Néhány esetben az előfizető új tranzakciót indít, azonban a PayPal az előző, sikertelen fizetést is újra megpróbálja végrehajtani. Ilyenkor kerül duplán levonásra az összeg." -írta az ESEA egyik dolgozója Redditen.

Ti érintettek vagytok az ügyben?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!