Szombaton már a MondoCon - PC Guru Show LoL elődöntői zajlanak -stream

Szombaton már a MondoCon - PC Guru Show LoL elődöntői zajlanak -stream

Négy csapat van még versenyben a 100 ezer forintos összdíjazású Mondocon címért. Az elődöntők most szombaton zajlanak majd online, amit közvetíteni is fogunk!

Most szombaton kezdetét veszi a 2018-as MondoCon - PC Guru Show League of Legends bajnokságának online elődöntő sorozata! Négy csapat maradt már csak talpon, ők a Vox Populi, a myRevenge e.V., a Manual Perma :// és a we are orgless. Ők négyen vannak tehát még versenyben az összesen 100 ezer Ft-ért!

A mérkőzések délután háromkor veszik kezdetüket. Ami a formátumot illeti, az online részen végig Bo3 lesz lesz, alsó és felső ággal, a párosítások pedig a következőek.

Természetesen közvetítés is lesz a meccsekről, melyek során összesen három szériát fogunk figyelemmel követni. Az első összecsapássorozat természetesen az első kör lesz a négy csapattal, ahonnan a két győztes küzdelmét nézzük meg másodjára, hogy kiderüljön ki lesz a felsőági döntős. Ezt követően pedig az alsóági győztes, illetve a felső ági második körös vesztes fog harcba szállni a második kiadó döntős helyért, szóval legalább hat, de jó esetben akár kilenc izgalmas meccset nézhetünk végig.

Az adást az Esport1 Magyar Esport TV Twitch csatornáján követhetitek végig most szombaton, azaz március 31-én, délután 15 órától!
Nézd meg esporthuLOL élő videóját a www.twitch.tv weboldalonTartsatok velünk, hogy kiderüljön, kik fognak találkozni az április hetedikei offline Mondocon döntőben!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.