Mától kipróbálható a Battle Royale mód!

Mától kipróbálható a Battle Royale mód!

A Sandbox szerveren mától kipróbálhatjuk magunkat a WoT Battle Royale játékmódjában.

Pár napja számoltunk be nektek a World of Tanks Battle Royale játékmódjáról, és bár sokan áprilisi tréfának vélték, de olybá tűnik, hogy valóban kapunk egy ilyen játékmódot, amit mától a Sandbox szerveren mindenki kipróbálhat.

Battle Royale mód a WoT-ban?

Elképzelhető, hogy hamarosan a felkapott játékok mintájára a World of Tanks-be is megkapjuk a Battle Royale játékmódot.

Battle Royale mód

Victor Kislyi a legutóbbi Gamespot interjújában még így nyilatkozott:

"Nos, egy csomó tank vagy tank csapat úgy küzdhetne meg egymással, hogy a végén csak egy maradhat? Ha értelme, komolyan elgondolkoznánk ezen a módon, de az az igazság, hogy valójában most nem dolgozunk Battle Royal módon. Rengeteg új problémát vennék vele a nyakunkba. Tudjuk hogy a játékkosaink mit akarnak és ezt az irányt követjük továbbra is. Mindenesetre ez egy jó ötlet."

A játékmódban 40 játékos néz szembe egymással, és a végén csak egy maradhat. A fenti tankok közül választhatunk egyet a csata elején, amit az egész csata során folyamatosan fejleszthetünk majd (akár tier X tankká is). A Frontline játékmódból ismerős térkép szektoronként egyre csökken majd az idő előrehaladtával, így a játéktér folyamatos szűkülésével rá lesztek kényszerítve a harcérintkezésre, nem kerülhetitek el örökké a csatát - bár a játék megnyeréséhez akár egy kilőtt tank is elég lehet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.