Egy 35 éves brazil védő úgy lő, mint C. Ronaldo

Egy 35 éves brazil védő úgy lő, mint C. Ronaldo

Amikor az erőteljes lövésekről van szó, akkor az embernek megannyi játékos jut eszébe. Legyen szó bármelyik posztról, láthattunk már hatalmas bombákat. 

Most a Schalke 04 került a középpontba ebben a tekintetben, pontosabban Naldoról beszélhetünk, akinek félelmetes jobb lába van. Az elmúlt néhány év alatt a 35 éves brazil hátvéd az egyik legerősebb lövéssel rendelkezik, az EA pedig még tovább boostolta. A brazil tagja volt a Bundesliga játékosainak, akik profitáltak a Ratings Refresh-ből. Ez azt jelenti, hogy 82 alapkártyája 84-re emelkedett - ami a lövését tekintve a legnagyobb növekedést eredményezte.

Gulácsit is frissítették a Bundesliga Winter Refresh updateben!

Három a magyar igazság és egy a ráadás. Nyilván az EA-nél nem így működnek a dolgok, mindenesetre megérkezett a Bundesliga Rating Refresh frissítés is.

A FIFA 12, 13, 14 és 15-ben a brazil 90-et ért el ebben a mutatóban, mielőtt a FIFA 16-ban, 17-ben és 18-ban 92-re ugrott volna. Jelenleg 94-en áll, így ugyanaz, mint, amit Cristiano Ronaldo is fel tud mutatni. Mindannyian tudjuk, hogy hihetetlen gólokat szerezhet emiatt. Naldo annyira jó, hogy egyre többen rajonganak érte. Néhányan annyira merészek és pimaszak, hogy elől is játszatják, hiszen a lövései mellett a 93-as fejelési képességét is ki tudják használni. Különösen a távolról elvégzett szabadrúgások után lesz igazán veszélyes.

A legjobb benne pedig, hogy Naldo nem olyan drága, mivel körülbelül 5500 érméért megszerezhető a legújabb Futbin adatok szerint. Szerintetek tényleg annyira jó?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!