A rajongók hős kártyával emlékeznének Davide Astorira

A rajongók hős kártyával emlékeznének Davide Astorira

Eközben mások profitálni szeretnének a halálából.

Szinte felfoghatatlan, ami történt, hiszen egy eddig egészségesnek hitt labdarúgó egyszer csak eltávozott az élők sorából. Davide Astori, a 31 éves játékos az éjszaka folyamán hunyt el, miután álmában egy szívroham végzett vele.

A Fiorentina olasz védőjére és kapitányára, Davide Astorira csapattársai találtak rá a szállodai szobájában, miután egy "szívbetegség miatt természetes okok miatt" halt meg. A 31 éves játékos feleségét, Francescát és kétéves kislányát hagyta hátra. Astori 2016 óta játszott a liláknál, de korábban rúgta a bőrt az AC Milanban, a Cagliariban és az AS Romaban is, karrierje során pedig 14 kupát nyert Olaszországban.

Tiszteletére az összes Serie A mérkőzést elhalasztották ezen a héten, így kívánja meggyászolni a klub és a liga vezetősége a tragikus veszteséget. A rajongók egy része azt kéri az EA Sports-tól, hogy hős kártyával tiszteljék meg, ezzel pedig a játékban is méltóképpen elbúcsúzhatnának a futballistától.

Vannak azonban néhányan, akik ízléstelen módon szeretnének pénzt látni a halálából. Ezek a játékosok annyi kártyát vásároltak, amennyit csak tudtak, majd a legmagasabb árat (kb. 10 ezer érme) kérték érte. Úgy tűnik, a Futhead statisztikái szerint ez az érték egy kicsit lecsökkent, de még mindig sokkal magasabb, mint korábban. Ezzel szemben a felháborodott rajongók felszólították a kiadót, hogy legyen a lapja untradeable (nem értékesíthető), hogy senki ne nyerészkedhessen rajta, azonban akinek megvan továbbra is játszhasson vele.

Ti mit gondoltok erről a dologról?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!