Jó eséllyel érkezik Ibrahimovic első In-Form kártyája a héten

Jó eséllyel érkezik Ibrahimovic első In-Form kártyája a héten

A svéd klasszis megmutatta, hogyan kell stílusosan debütelni az amerikai bajnokságban és ezt valószínű az EA is díjazni fogja.

A Manchester United korábbi támadója az előző héten igazolt a Los Angeles Galaxy csapatába, ahol március utolsó napján debütált csereként, a városi rivális, Los Angeles FC ellen. A 71. percben cserélték be, amikor 3-1-es hátrányban volt a csapata. Két percre rá már szépíteni tudtak, majd a 77. percben először lépett az amerikai gyepre Zlatan Ibrahimovic, aki bő 35 méterről kapásból talált be és ezzel kiegyenlített a csapata. Itt még nem ért véget az álomszerű bemutatkozás, ugyanis a 91. percben még egyszer gólt szerzett Zalatan, amivel végül eldöntötte a los angeles-i derbit élete első MLS-es mérkőzésén.

Nem töltött sok időt a pályán a játékos, viszont ez pont elég volt ahhoz, hogy eldöntse a mérkőzést és szemet szúrjon az EA-nek, hogy megkapja az első In-Form kártyáját a FIFA18-ban. 

5 dolog, amit szívesen látnánk a FIFA19-ben

Hodi | 18/04/03 09:50 Ha a szeptember végi megjelenéseket nézzük, akkor nagyjából pont félidőnél tart a FIFA18, ami azt jelenti, hogy hamarosan elkezdik csöpögtetni az infókat a következő részről. Bár voltak pletykák arról, hogy az EA lassít a tempón és 2019-ben nem ad ki játékot, csak egy vastag update-et, meglepődnénk, ha ez valóban így lenne, hiszen komoly bevételt jelent a kiadónak minden évben a szeptember végi időszak.

Tevődik fel a kérdés, hogy milyen statisztikákkal rendelkezhet az IF kártyája. Már most az egyik legjobb csatárnak számít a játékban, hiszen 88-as értékű lövéssel rendelkezik, viszont az egyetlen dolog, ami hátráltatja az a sebessége, ami 65-ös pontszámot kapott. Nagy valószínűséggel a távoli lövés értéke lesz növelve a legjobban, körülbelül öt ponttal, ami azt jelentheti, hogy a jelenlegi 85-ös stat helyet 90-es long shotja lehet. A 91. percben fejjel szerzett gólja miatt, több, mint valószínű, hogy a heading értéke is nőni fog. Korábban már kapott egy FUTmas speciális kártyát, viszont ott nem történt óriási változás az értékeit illetően.

Nagy az esély rá, hogy megkapja az első IF kártyáját. Ti örülnétek neki?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!