Már kaphatók a jegyek az angol Majorre

Emellett pedig megismertük a formátumot.

Egyre több információ derül ki a szeptemberi Majorről, amit először rendez a FACEIT, és a CS:GO történelmében először az Egyesült Királyságban lesz. Tegnaptól már kaphatóak is a jegyek az alábbi linken (amelyek a Majorhöz és Angliához képest baráti áron szerezhetőek be).

Emellett pedig a formátumot is ismerjük, ami legelőször a nyílt kvalifikációkkal kezdődik, kilenc különböző régióban. Az európai, a CIS és az észak-amerikai régiók négy kvalit tartanak, ahol a nyolc bejutott csapat mellé, nyolc meghívott fog csatlakozni. A többi régióban a zárt kvalifikáció nyertesei azonnal a Minor-be kerülnek. A kvalifikációk május 14-től június 17-ig tartanak majd, amin körülbelül 1024 csapat vesz majd részt. A pontos dátumokat és a jelentkezést itt lehet elérni. 

A meccseket BO3 svájci rendszerben játsszák, mint említettük 16 csapattal. Összesen 32 csapat fog kijutni a nyílt kvalifikációból, míg a többi hely meghívásos alapon lesz kiosztva. A régebbi Major kvalikhoz képest ezúttal csak 6 NA csapat fog továbbjutni, míg a maradék kettőt Dél-Amerika kapja. A zárt kvalifikációk a következő időpontokban fognak zajlani:

Tovább részleteket még nem árult el a FACEIT, de érdemes figyelni az oldalukat, ahol valószínűleg bővebb információt találhatunk majd a jövőben. Reméljük nem lesznek hasonló esetek a nyílt kvalifikációnál, mint az ELEAGUE versenyén, és nagyjából csalástól, illetve szerverproblémáktól mentesen végigmegy a következő Major kvalifikációs szakasza.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!