Froggen is csatlakozik az új Origenhez, durva lesz ez a felállás már így is!

Froggen is csatlakozik az új Origenhez, durva lesz ez a felállás már így is!

Expectről és InSec-ről eddig is tudtunk, az Origen azonban tegnap bejelentette a midesét is. Egy igazi veterán tér vissza hozzánk, nem más, mint Froggen!

Lassan két éve annak, hogy az Origent Enrique "xPeke" Cedeno Martínez megalapította és volt is egy szép első évük a versenyszférában. Ugyan az EU LCS egyik szakaszát sem tudták megnyerni, de 2015-ben a Fnatic-kal együtt egészen a világbajnoksági elődöntőkig meneteltek, aztán 2016-tól elkezdődött a hanyatlás.

Most akkor Froggen nézte be, vagy a játék hibázott? - videó

Majd 9 évvel a megjelenése után még mindig produkál érdekes dolgokat a LoL. Froggen már dörzsölte a tenyerét a quadrára, de ha arra nem is, egy két gyilkosságra biztosan.

2017 elejére xPeke már teljesen egyedül maradt a szervezeten belül, mindenki más otthagyta, nem csak a játékosok, hanem az összes alkalmazott. Azt már ekkor lehetett látni, hogy a menedzseléssel nem volt minden rendben. Egy erőteljes VB helyezés után már 2016-ban is elég harmatgyenge felállást sikerült összehoznia. Talán pont ezért lepte meg a közösséget annyira, mikor már majdnem mindenki megfeledkezett róluk, hogy újraépítik a csapatot. Először InSec neve merült fel dzsungelesként, akit aztán hivatalosan is megerősített a gárda, majd később a G2-ból ismert Expect.

A legújabb tag pedig nem más, mint az egykor legendás európai mides, Froggen. Képességei mindig is kiemelkedőek voltak, főleg a farmolás tekintetében, sokáig ő tartotta ennek a rekordját is, hiszen alig 23 perc alatt elérte a 300 farmot Karthus-szal, még a harmadik szezonban. Korábban a rekordot Scarra tartotta 24:30-cal.

Emellett több alkalommal is szerepelt a világbajnokságon és 2014 nyarán a nyári szezont is megnyerték a Fnatic-kal szemben, így első helyen képviselhették régiójukat az akkori VB-n.

Froggen egyébként még egyike azon régi veteránoknak, akik majdnem azóta játszanak profi szinten, mint például sOAZ. 2011 decemberében, nem sokkal az első VB után csatlakozott a CLG.eu csapatához, amiből később az Evil Geniuses, azt követően Alliance lett, majd megint később Elements. 2016-ban Bjergsen után az elsők között csatlakozott ő is az amerikai LCS-hez az Echo Fox színeiben, ahol egészen tavaly év végéig játszott. Több mint 7 évnyi profi tapasztalattal rendelkezik és ha csapata nem is mindig volt kiemelkedő, az ő teljesítménye mindig megütött egy bizonyos szintet.

Pontosan ezért izgatottan várjuk, hogy kikből fog állni majd az alsó ösvény, jó eséllyel ide is veteránok érkeznek majd. Több helyen felmerült már Forg1ven neve, aki majdhogynem egymaga hozta vissza a halálból az H2k-t a 2016-os VB-n és vitte őket egészen az elődöntőkig, ahol végül a Samsung Galaxy ellen kikaptak 3-0-ra. Támogatóként pedig Jesizt emlegetik, akinek szintén nem kicsi a múltja. Tavaly megjárta a Fnatic-ot, valamint a VB-t is Rekkles mellett, de előtte szerepelt az Immortals-nál, a Team Dignitas-nál is, hol analyst-ként, hol pedig cseretámogatóként, 2013-ban pedig az SK Gaminget erősítette miden.

A csapat egyébként azt is bejelentette, hogy indulni fog a European Masters Ligában is, ami április 9-én kezdődik, vagyis jövő hét hétfőn, tehát addigra biztosan kiderül az alsó ösvény kiléte is. Froggennek azért bele kell majd rázódnia a dolgokba, az Echo Fox nem igen jutott ki a playoffba Amerikában, de ennyi évvel a háta mögött minden bizonnyal sikerülni fog neki.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.