A V4-es győzelme egyből a bevételi ranglista élére ugratta Gabinhot

A V4-es győzelme egyből a bevételi ranglista élére ugratta Gabinhot

Impozáns listán került magyar játékos az első helyre!

Újabb listán került az első helyre magyar játékos, még ha csak ideiglenesen is: A V4 Future Sports Festivalt megnyerő Szirtesi "Gabinho" Gábor az Esportsearnings FIFA18 világranglistáján vette át a vezetést a játékkal legtöbbet keresők rangsorában! 

17 évesen jutott be a FIFA Global Series 128 legjobbja közé Gabinho

TZeus | 18/03/28 11:48 Ki gondolta volna, hogy 2018-ban Budapesten rendezik majd meg az első FIFA Global Series egyik selejtező állomását. A V4 Future Sports Festival elhozta hazánkba az EA legnagyobb e-sport versenysorozatát, a játékosok pedig óriási esélyt kaptak, hogy a régióból felemelkedhessenek.

Mint ismeretes, a V4-en lengyel ellenfelét, Riptoreket győzte le a nagydöntőben, összesítésben 8-5-re, ezzel pedig a mindössze 17 éves srác nyerte meg a 40.000 eurós fődíjat, amivel egyből a képzeletbeli "bevételi" dobogó élére ugrott! A top25-ben találjuk még egyébként molnargabot és gogetinhot is.Olyan játékosokat tudhat ezzel maga mögött, mint a tavalyi világbajnoki győztes Gorilla, vagy a PSG sztárja, Daxe. Riptorek a második helyével egyébként ezen a listán szintén a második helyre ugrott fel, őt követi Barcelona bajnoka, DhTekKz. Persze az igazi erőpróba még csak most jön: jövő hét végén, Manchesterben molnargabo bizonyíthat a világ legjobbjai ellen, majd a nyáron jön a playoff, ahol a V4-es győzelme miatt már biztos, hogy versenyez majd Gabinho is a világ 64 legjobb XBOX játékosa között! 

Csak összevetésképp: tavaly Gorilla a vb győzelmével 250.000 dollárt zsebelt be, de Gabinho a mostani nyereményével a tavalyi top5-be is beférne. Reméljük, hogy idén még több magyar FIFA sikernek örülhetünk majd!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!