Richard Lewis otthagyja az ELeague stábját

Richard Lewis otthagyja az ELeague stábját

Két év után a veterán CS:GO személyiség új utakra akar lépni, aki egy hosszabb bejegyzésben mondta el, hogy miért hagyja ott az ELeague-et.

Azt hiszem Richard Lewis nevét szinte minden CS:GO rajongó ismeri. A 34 éves kommentátor/elemző/házigazda/oknyomozó újságíró az utóbbi két évben szorosan együtt működött a Turner céggel és részt vett az Eleague versenyek és közvetítések munkálataiban. A nézők láthatták mint az elemzői asztal vezetője a bostoni majoron és 2017-ben az atlantai Majorön ő volt a hangulat felelős, mint az egész verseny házigazdája.

Azonban tegnap bejelentette, hogy ez az együttműködés véget ért, az elkövetkezőkben nem dolgozik együtt a csoporttal és más lehetőségeket keres az e-sporton belül. Erről egy hosszabb bejegyzésben mondott pár szót Lewis:

"Elérkeztünk ide is. Miután több mint két évig dolgoztam együtt az EleagueTV-vel, most úgy döntöttem, hogy más lehetőségek után nézek az e-sport iparágban, hogy ne minden az elemzésről illetve a műsorvezetésről szóljon az életemben. Büszke vagy arra, amit az Eleague stábjával karöltve elértünk és nagyon szerettem együtt dolgozni a Turner és IMG elhivatott munkatársaival. Remélem a jövőben még lesz olyan pont, amikor együtt munkálkodhatom majd velük. De most ideje váltani egy picit. A nem túl távoli jövőben még lesz részem a dolgokban, de azután már csak egy lelkes támogatója leszek annak, amit az Eleague csinál, hiszen ők azok, akik igazán előreviszik az e-sportokat a hagyományos médiák világába. Nemsokára találkozunk."

Ezzel a lépéssel a versenyszervezők már a második ismertebb alakjukat vesztik el, hiszen Christina "burbunny" Alejandre már múlt héten bejelentette a távozását. Hogy ki érkezhet a helyükre, azt még nem tudjuk, de mondjuk van még idejük megkeresni a legjobbakat, hiszen az Eleague következő nagy CS:GO bajnoksága csak júliusban lesz. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!