S1mple-lel játszik ma este a Mousesports

S1mple-lel játszik ma este a Mousesports

A Virtus.pro elleni ECS meccsen segít be a Na'Vi sztárja.

Martin "STYKO" Styk nem játszhat a mai napon csapatával, ugyanis orvosa kérésére pihenőt vett ki. A mousesports gépezete azonban nem állhat le, hiszen ma este az Esports Championship Series-ben (ECS) lesz meccsük a Virtus.pro ellen. Gyorsan kellett megoldást találniuk, aki nem más lesz, mint a Na'Vi sztárja, Aleksandr "s1mple" Kostyliev.

Ha emlékeztek még, korábban is történt hasonló eset. Tavaly decemberben Tomáš "oskar" Šťastný helyét vette át a kezdőben, amikor is a LOOT.BET Cupon játszott a csapat a cs_summit 2 kvalifikációért. Egyelőre nem tudni, hogy a mostani beugrózás meddig tarthat, de STYKO tweetjéből ítélve csak a mai meccsre szól. Valószínűleg a jövőheti DreamHack Masters Marseille-en már játszhat a 22 éves játékos, addigra kiheveri a betegségét. Szükség is lesz rá, hogy a csapat teljes erejében mutatkozzon meg, hiszen az SK, a NiP és a Valiance került egy kalapba velük a francia verseny csoportkörében.

S1mple-nek nagy valószínűséggel hasznát veszik ma este, hiszen egyelőre nem továbbjutó helyen áll a mouz az ECS-ben. Jelenleg ötödikek, miután négy győzelmet zsebeltek be az eddigi tíz mérkőzésükön, míg a Virtus.pro a hetedik helyet birtokolja szintén négy győzelemmel, de 7 vereséggel. Fontos pontok lesznek a maiak, de nagy eséllyel megszerzi a mousesports-nak őket az ukrán csodagyerek.

Nyitókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!