DeadFox szinte kitörölte a játékból KennyS-t -VIDEÓ

DeadFox szinte kitörölte a játékból KennyS-t -VIDEÓ

Bencének már nem hiányzik annyira az az AWP, AK-val is könnyedén kilőtte Kenny-t.

Tegnap délután az EPL-ben csapott össze a HellRaisers és a G2, ahol az első meccsen könnyedén nyertek a franciák, de Infernon már sokkal jobban ment a HR-nek a játék, részben annak köszönhetően, hogy ISSAA megvadult és DeadFox úgy hatástalanította a világ egyik legjobb AWP-sét, hogy nem is látott semmit.

Már alapból a támadás rosszul kezdődik a HR-nek, hiszen Kenny "B" bejáratot tartja AWP-vel és könnyedén ellövi ANGE1-t, aki után DeadFox tör be a lerakóra. Mindenfelől esnek a smoke-ok és flash-ek, de a rutin meg az évek meghozta gyümölcsét, hiszen tudta, hogy Mixwell kitolja majd a füstöt, így azonnal rá is lőtt, de végül a spanyolt Woxic fejezte be az AWP-jével, míg Bence odafordult lerakóra és könnyedén egytapolta füstön és villanón át KennyS-t. Később a lerakón bújkáló NBK-t is lelőtte DeadFox, amivel megszerezték a 14-ik kört.

A HR és Bence viszont itt sem állt meg és két körrel később is szerzett egy 3k-t, ami nem volt különleges, de meccspontot ért a csapatának, amivel később le is zárták a mérkőzést.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!