Tovább erősödik a WiLD és egyre foghíjasabb a THR!

A WiLD pénteken jelentette be Sick távozását a csapattól, a mai napon pedig fény derült arra is, hogy ki fogja őt helyettesíteni!

Bár az LCS-t tekintve éppen szezon közepe van, idehaza jelenleg nincs folyamatosan futó nagyobb verseny, így mondhatni ez tökéletes időszak arra, hogy a haza csapatok és játékosok mozgolódjanak. Pár héttel ezelőtt a WiLD és a THR is szinte egyszerre jelentette be a topos leváltást, ugyanis Carabon elköszönt a WiLD-tól, míg MarineHBS a THR-től. Alig egy-két hétre rá MarineHBS már WiLD-os pólóban virított, átigazolt a vadakhoz. 

Múlt hét csütörtökön a THR egy újabb játékos távozását jelentette be, ez pedig nem más, mint Paresz. A történelem úgy tűnik ismétli önmagát ezúttal is. Pénteken Sick köszönt el a csapattól, amit külön Facebook posztban is közöltek a rajongókkal.

Most pedig, alig két napra rá, kiderült, hogy Paresz lesz az új dzsungeles, aki még mindig nagyon fiatal, ellenben nagyon tehetséges is, sokan őt tartják az új bluerzornak idehaza.

Ezzel a két átigazolással a WiLD nagyon jól járt. Nem csak szereztek két magabiztos játékost, akik nagyon jók a pozíciójukban, de egyben a legnagyobb riválist jelentő THR is meggyengült, ahol továbbra sincsen hír arról, hogy ki fogja a topot meg a dzsungelt betölteni, de egyes pletykák szerint Sk1nzor jelenléte is kérdéses lett a csapaton belül. Lehetséges, hogy eddig tartott a kaszások dominanciája? Remélhetőleg nem, hiszen már pont kezdték magukat összeszedni és az EBL-en is szépen teljesítettek, kár lenne, ha itt érne véget a történet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!