Bluerzorék mellett ma már az Origen is ringbe száll a European Masters-ben

Bluerzorék mellett ma már az Origen is ringbe száll a European Masters-ben

Gőzerővel zakatol az EU CS utódjaként szolgáló European Masters, ahol a mai napon végre a teljesen megújult Origen is bemutatkozik, ám a tegnapi meccsek mellett sem mehetünk el szó nélkül!

Tegnap kezdődtek el a European Masters csoportkörei, szám szerint hat darab Bo1-es szériát kísérhettünk figyelemmel, -többek között honfitársunk, Bluerzor párharcát a spanyol aranyérmet elhappoló MAD Lions E.C. ellen. 

Jhin és a Guinsoo együtt annyira erős, hogy az LCK döntőben megtiltották a használatát

Aioween | 18/04/15 14:30 A vicc az egészben az, hogy külön-külön sem Jhin, sem a Guinsoo nem bugos a szó szoros értelmében. Ketten együtt viszont annyira felborítják az egyensúlyt, hogy inkább megelőzték az egészet. Idén egy új szervezet, a Kingzone DragonX és az Afreeca Freecs nézett farkasszemet egymással az LCK döntőben.

Nem kis csapatok viadalinak lehettünk szemtanúi: olyan nevek szerepelnek itt, mint a Millenium, a Misfits Academy, vagy épp Bluerzor korábbi csapata, a GamersOrigin. Vegyük is át röviden, hogy mi történt a tegnapi mérkőzéseken!

GamersOrigin vs. Penguins

Bluerzor korábbi csapata erősen nyitotta meg a napot. Határozott, jól felépített játékukkal nagyon hamar előnyre tettek szert, az irányítás végig az ő kezükben volt, ezáltal pedig 27 perc alatt be is döntötték a Penguins Nexusát. Látványos és főleg gyors megnyitása volt ez a mérkőzés a csoportköröknek!

Misfits Academy vs. Millenium

A nap második mérkőzése már szorosabbra sikerült. Gyilkosságokból nem volt túltengés, néhány pofozkodást láthattunk, de egyébként a 29. percig mindössze három killre került sor. Tipikus példája volt ez a meccs a legendás egy-két csapatharccal lezáródó mérkőzéseknek, ugyanis a 29. percben létrejött bulit nagy fölénnyel és Baron erősítéssel megnyerő Millenium egyszerűen csak végigtörte az ösvényeket, majd a saját bázisán még egyszer megölve a Misfits gárdáját, ledöntötték a Nexust.

Euronics Gaming vs. Kliktech

Az EBL-ben is kimagaslóan teljesítő Kliktech hozta a formáját ebben a közegben is. Noha Az Euronics Gaming szerezte meg az első gyilkosságot, a Kliktech ennél több lehetőséget nem is adott nekik, a 12. perctől az előnyük gyorsan emelkedett, a 20. percre már több, mint 4 ezer arannyal mentek, ám az Euronics nagy dicséretet érdemel, ugyanis az egyre növekvő hátrányuk ellenére is közel 40 percig tartották a bázisukat. A Kliktech végül 16 ezres arany előnnyel fejezte be.

Mad Lioncs E.C. vs. Movistar Riders

Az este top mérkőzése alighanem a MAD és a MRS-é volt, ugyanis ez a két csapat játszotta a spanyol liga döntőjét is. Bluerzorék mindenképp szerettek volna revansot venni a döntőben történtekért, ám sajnos ez most sem jött össze. A MAD Lions csapata egy picivel mindig előttük járt, ezáltal a köztük kialakuló szakadék szépen tágult, a találkozó végül 29 perc alatt zárult le a MAD javára.

Illuminar Gaming vs. AdHoc Gaming

A következő találkozó sem a tengernyi gyilkosság miatt vonul majd be a történelembe, ugyanis a 20. perc elejéig kellett várnunk, mire valaki ott hagyta a fogát. A történések ezután jobban beindultak, a V4-en is tiszteletét tevő Illuminar Gaming magabiztos előnyt kezdett kiépíteni, ezúttal már Kikis-szel a dzsungelben, végül pedig a 41. percben lezárták a találkozót!

Team Atlantis vs. Wind and Rain

A nap zárását a Team Atlantis és a Wind and Rain csapata hozta el, akik egy nagyon izgalmas, fordulatokban gazdag mérkőzést játszottak le. Az Atlantis egy elég jelentős hátrányból hozta vissza magát és végül ők voltak azok, akik a 37. perces találkozó pontjait zsebre vághatták!

Nézd meg Riot Games European Masters Spring Split Group Stage 2018 - Day 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A mai napon pedig végre pályára lép a friss, ropogós Origen gárda is, a világ már nagyon várja az ő debütálásukat. A 18:00-kor kezdődő csoportkör ötödik mérkőzését fogják ők játszani a Kliktech csapata ellen, tehát a kései órákban láthatjuk majd őket.
Nézd meg Riot Games élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!