Hirdetés

Egyoldalú mérkőzéssel mutatkozott be tegnap az Origen az EU Mastersben!

Aioween | 18/04/16 11:35
Cikk mentése

Tegnap elérkezett a várva várt pillanat, több mint 94 ezren nézték végig az Origen mérkőzését a Kliktek ellen. Nem volt túl szoros a meccs!

Hirdetés

Tegnap játszották le az EU Masters liga második csoportkör napját, ahol végre bemutatkoztak olyan csapatok is, akiket eddig még nem láthattunk. Köztük volt például a legnagyobb hype-ot kapó Origen is. Egy igazi veteránokkal teli felállást hoztak a tornára, topon Expecttel, a dzsungelben a legendás InSec-kel, miden Froggennel, az alsó ösvényen pedig Forg1ven és Jesiz párosával. 

A választási és tiltási fázisban természetesen Froggen Aniviaja helyet kapott a bannok között, így Taliyah-ra tette rá voksát, míg Forg1ven a szintén ismert Tristanaját hozta. InSec végül nem Lee Sinezett, de egy hasonlóan agresszív karakterrel mutatkozott be Kha'Zix személyében. A másik oldalon Milicáék egy igen izmos felállással készültek, midre Sion érkezett, topra pedig a Cho'Gath-tal szemben Kled küzdött.

Bluerzorék mellett ma már az Origen is ringbe száll a European Masters-ben

Heldeus | 18/04/15 15:52 Gőzerővel zakatol az EU CS utódjaként szolgáló European Masters, ahol a mai napon végre a teljesen megújult Origen is bemutatkozik, ám a tegnapi meccsek mellett sem mehetünk el szó nélkül! Tegnap kezdődtek el a European Masters csoportkörei, szám szerint hat darab Bo1-es szériát kísérhettünk figyelemmel, -többek között honfitársunk, Bluerzor párharcát a spanyol aranyérmet elhappoló MAD Lions E.C.

Az első gyilkosságot a Kliktek hozta el InSec-kel szemben, miután Froggent pozíción kívül kapta el Stefan Trundle-je, ezzel elég nagy hátrányba került InSec, ami egy Kha'Zix-nál sosem jó jel. Itt nem állt meg a történet, alig pár perccel később a Conqueroros Kled egyedül ölte meg Expect Cho'Gath-ját, majd hasonló helyzetben találta magát Froggen is miden, akivel Milica Sionja végzett. Végül topon azért szereztek egy-egy gyilkosságot az Origenesek is és az óceánsárkány is hozzájuk került nem sokkal később. Egy-két pozicionálási hibát azért elkövetett a Kliktek is, de azt általában orvosolták pár válaszgyilkossággal. 

Teljesen azért nem aludtak el InSec-ék és a második óceánsárkányt is elhozták Jesiz-ért cserébe. A harcok nagyon véresek voltak, ám meglepően kevés áldozattal jártak. Az idő elteltével azonban NikolaSenpai és csapata egyre több tornyot hozott el, míg az Origen egyet sem, a 30. percben már 3-0-ra vezettek. Nem véletlen, hogy bátran kezdték el Stefanék a Baront. InSec jó ütemben ugrott be és még Smite-olt is, szerencsétlenségére azonban a Baront nem sikerült eltalálni, helyette Stefan Trundle-je kapta a Red Smite-ot, így végül NikolaSenpai szerezte meg a lila gyíkot egy alaptámadással. 

A Baronnal együtt a tornyok számát már 6-0-ra emelte a Kliktek, sőt még egy bot inhibitort is elhoztak, az Origen pedig tétlenül nézte, ahogy elfogynak az épületeik. Caitlyn már kinőtte magát a 36. percre és folyamatosan tüntette el az Origen tagokat, hiába védekeztek minden erejükkel. Kled kezdeményezései mindig visszaszorították Froggenéket és szép lassan elfogyott a bázisuk. Két ledöntött inhibitor után miden indult meg a balkán csapat. A meccs végéig a 37. percig kellett várni, a Kliktek pedig mindössze 6 gyilkosságot adott át, tornyot pedig egyet sem. 

Valószínűleg a legtöbben nem pont ilyen kezdést vártak a veterán csapattól, de az biztos, hogy sokan voltak kíváncsiak rájuk, hiszen az angol adást több mint 94 ezren követték Twitch-en. 

Ami a nap többi mérkőzését illeti, A MAD Lions továbbra is megállíthatatlan, az SPG Esports-ot verték el, míg az Excel Esports győzedelmeskedett a Euronics-szal szemben. Bluerzorék napja sajnos nem alakult a legjobban és a Ninjas in Pyjamas ellen kikaptak, így nagyon össze kell szedjék magukat 0-2-nél, ha tovább szeretnének jutni. Ezzel ellentétben bluerzor korábbi csapata, a GamersOrigin nagyon egyoldalúan verte el a lengyel Illuminar Gaminget, akik a V4-en is részt vettek, ám azóta a dzsungeles Kikis lett. Ez sokat nem számított egyébként, mivel Olaffal a mérkőzést  0 5 0-ban zárta. A Kliktek nyert az Origennel szemben, ahogy a Misfits Academy is a Team Atlantis ellen.

A második nap után pedig a csoportok jelenleg így néznek ki.

A mérkőzéseknek ezzel természetesen még nincs vége, hiszen ma este 6-tól ismételten figyelemmel követhetjük ezeket a csapatokat, köztük az Origent is. Képesek lesznek innen felállni, vagy mára már tényleg csak a nevek nagysága maradt meg a csapaton belül? Ma este hattól kiderül a Riot Games hivatalos csatornáján!
Nézd meg Riot Games élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?