Hirdetés

EspiranTo szétszedte a GameAgents-öt az elődöntőben

tbr | 18/04/16 18:50
Cikk mentése

EspiranTo és az Imperial összetörte a GA álmait a Forcedrop.net Cupon, már csak a 3. helyben bízhatnak a magyarok.

Hirdetés

Ma délután 16 órától játszott a GameAgents az Imperial ellen a ForceDrop.net Cupon. Az elődöntőben Bo3 keretein belül találkozott a két gárda, ami előzetesen kiélezett párbajnak tűnhetett, ám végül az EspiranTo-show néven vonulhat be a történelembe. A 17 éves játékos ugyanis remekül megvillantotta képességeit minkét pályán.

Imperial 2:0 GameAgents

Az Imperial választásán, azaz Trainen indult a széria. Gabessonék jól indultak CT-ben, a visszafoglalás után övéké lett a pisztolykör, majd az anti-eco-ból is ők kerültek ki győztesen. Az első vásárlós kör a korábbi bombarakás miatt már a harmadik körben elérkezett, ezt el is vesztették, ami egy elbaltázott 4. kör után lehetőséget adott az európai mixnek a lendületszerzésre. Kisebb oda-vissza játék után 8:7-es magyar hátránnyal cserélhettek térfelet a csapatok, azonban innentől nem volt bocsánat az Imperial játékában. Sorra hozták a köröket, EspiranTo szinte megállíthatatlanná vált és 32-t lőtt a GA-ra, ennek köszönhetően pedig egykettőre 16:7 lett az eredményjelzőn.

A folytatásban még ennyi kegyelem sem volt a GameAgents-cel szemben. Infernon büntetlenül hozott zsinórban 12 kört CT-ben az Imperial, majd két sikeres GA támadókör után 13:2-re állt a mérkőzés. Innen kellett volna visszajönnie valahogy Gabessonéknak, de TENZKI-ék máshogy gondolták, ezért gyorsan le is zárták a meccset 16:2-re. Ismét a litván fiatalé, EspiranToé volt a főszerep, aki nagyon szép számokat hozott össze és ügyesen játszott mindvégig, alább meg is tekinthetitek a további statisztikáit. A KPR a körönkénti fragek, az ADR a sebzés, míg a DPR a halálok arányát mutatja.

A fentiek alapján átlagosan minden második körben halt meg, és legalább egy-két embert magával is vitt a sírba. A körönkénti sebzése kitűnő, valahol 80-100 között van az átlag érték, így a 116.9 bőven meghaladja az elvárt értéket. Kiemelnénk további két érdekességet a teljesítményével kapcsolatban. Először is, a fragjeinek 83%-a fejlövés volt, tehát 54 alkalomból 45-ször talált kobakon valakit. Másodszor, Infernon 100%-os KAST-ot csinált, ami azt jelenti, hogy folyamatosan ölt vagy assistolt, túlélte a köröket, és ha nem, akkor trade-elték, ami elárulja, hogy nagyon jó volt a csapatjáték is az Imperialnál. 

Nyitókép: HLTV

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?