Hirdetés

Fnx és kNg is repült az EU FPL-ből

Wolfi | 18/04/16 13:47
Cikk mentése

Vendégként kaptak meghívást, de a feltételeket nem tartották be.

Hirdetés

Nem is olyan régen sikerült nyélbe ütni a brazil üzletet, ami szerint kNg megkapta a harmadik nagy lehetőségét is és ezúttal az NTC-hez csatlakozik fnx, felps és bit1 mellé. A három játékos viszont már a Teles ikrekkel is Németországban bootcampelt, de miután ők otthagyták a csapatot, a hármas maradt Európában, ezután pedig ide csatlakozott kNg. Természetesen ennek a gyakorlásnak az volt a célja, hogy európai játékosok ellen játszanak, így meghívásos alapon bekerültek az FPL-ben. Ennek azonban vannak szabályai, amiket szigorúan be kell, hogy tartsanak a játékosok.

Nem nagy meglepetésre ezt pont kNg-nek és FNX-nek nem sikerült, akik rengeteg reportot kaptak azért, mert vagy nem kommunikáltak csapattársaikkal vagy direkt nem infózták le a pozíciókat. Erről egy hosszabb posztot is írt Mikey, ahol leírta, hogy hétről-hétre jöttek a panaszok, így nem tudtak mit csinálni, el kellett venni a vendég taget.

Mikey azt is elárulta nekünk, hogy bittel végig tartotta a kapcsolatot és egy nagyon tehetséges és jófej embernek ismerte meg, aki rengeteget segített visszajelzésekben és a vele egy meccsben lévő játékosoknak is. Most mégis úgy tűnik, hogy kNg kifog az ő vezetői képességein is, hiszen újból el kezdte csinálni a fesztivált.

Természetesen kNg válaszolt is a vádakra, amiben azt mondja, hogy csak azért történik ez, mert sok európai játékos utálja őket, mert túl jók, de ő inkább a versenyeken szeretné megmutatni, nem pedig az FPL-en. Érdekes hozzáállás az egyszer biztos, de hát így ismertük meg és a harmadik esélyre is képtelen megváltozni. Kíváncsian várjuk mennyi időbe telik, míg az NTC-t is el kell hagynia.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?