Hirdetés

A Riot FPS játéka kavarhatja fel az állóvizet a CS:GO körül

Wolfi | 18/04/16 10:24
Cikk mentése

Pletyka pletyka hátán, de lehet nem lenne rossz ötlet a Riottól egy CS:GO hangulatú FPS.

Hirdetés

Nem titok, hogy a CS:GO fejlesztői már egy jó ideje nem foglalkoznak úgy a játékkal, ahogy az megérdemelné. Nem volt új Operation, Dust2 is a levegőben lóg és olyan érzése van az embernek, mintha teljesen elengedték volna az egészet. Persze bőven túlzás azt mondani, hogy a CS halott, hiszen e-sport felől nézve egy remek és egészséges közösséget látunk, ahol egyre jobbak a játékosok és már kezdenek eltűnni a kirívó különbségek egy SK és például a fragsters között is. Ettől függetlenül a casual vagy éppen profi játékosoknak is jól jönne néha levezetésképpen egy Operation, egy-egy új pálya vagy valami újdonság, amihez alkalmazkodni kell. A League of Legends-ben például komoly sűrűséggel jönnek, akár a játék alapjait is megváltoztató frissítések. Nyilván egy FPS-ben ezt lehetetlen elvárni, de néha jól jönne, ha úgy éreznénk, hogy valami még folyik a játék ereiben.

Ezen a gondolaton indult el a flickshot alapítója neL is, aki egyszerűen nem érti, hogy miért nem kezdenek valamit a játékkal.

"Mindig nagyon felidegesít, amikor arra gondolok, hogy mit tesznek vagy éppen mit nem tesznek a CS:GO fejlesztői. Tényleg nem értem, hogy hogyan lehetnek ennyire inaktívak az e-sport közösség, a játék fejlődése, de még az alkalmi játékosok felé is. Az Operationök és az új pályák elképesztően ritkák..., most komolyan?"

Erre jött is a válasz, hogy lehet egy új CS-t terveznek a Valve-nál, de a legérdekesebb információ morzsát maga neL mondta:

"Jobban is teszik, ha elkezdenek rajta gondolkodni, mert a Riot egy új FPS-en dolgozik. Azt hallottam, hogy a CS másolata lesz vagy hasonló. Megmagyarázná, hogy miért dolgozik náluk Volcano..."

Természetesen ez még mindig csak pletyka szintjén áll, de egy igazi versenytárs biztos, hogy arra sarkalná a fejlesztőket, hogy kicsit törődjenek jobban a játékkal. Mindenesetre, ha tényleg csinál egy FPS játékot a Riot, legalább abban reménykedhetünk, hogy megpróbálják minél tökéletesebbre elkészíteni és folyamatosan frissíteni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?